Interactieve Postcard Experience succes in Amsterdam

Sinds de opening een half jaar geleden is de Postcard Experience al door honderden enthousiaste toeristen bezocht. De Postcard Experience is inmiddels toegetreden tot de top 20 van attracties in Amsterdam en staat daarmee hoger dan onder andere het Stedelijk Museum, Nemo en de Amsterdam Arena.

Wat is de Postcard Experience?
The Postcard Experience is een interactieve attractie voor toeristen, zakelijke reizigers, expats en inwoners van een bepaalde stad of land. Amsterdam is de eerste locatie van de Postcard Experience. In de nabije toekomst zullen meer Europese locatie volgen.

The Postcard Experience is onderdeel van Green Screen Concepts, een business unit van Orientation travel productions Green Screen Concepts creëert en exploiteert diverse chromakey entertainment oplossingen. Onze turn-key chromakey systemen kunnen worden gebruikt voor pop-up stores, guerrilla marketing, beurzen, congressen of evenementen.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en workflow, check onze website www.greenscreenconcepts.com

greenscreenHoe werkt de Postcard Experience?
Bezoekers worden ontvangen door de enthousiaste crew en nemen plaats voor een groen scherm. Tijdens de opname krijgen ze aanwijzingen over hoe er bewogen en gereageerd moet worden. Speciaal ontworpen software plaatst de opname vervolgens in de animatiefilm. De bezoeker ontvangt binnen een mum van tijd een link naar het digitale bestand waarna het delen op sociale media kan beginnen.

Zowel de regie-aanwijzingen als de groet aan het einde van een film zijn beschikbaar in verschillende talen. Op dit moment zijn Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Spaans en Vlaams beschikbaar en nieuwe talen zijn in voorbereiding.

Reserveringsmodule
Op veler verzoek heeft Postcard Experience een reserveringsmodule geïntegreerd op haar website. Hier worden dagen in blokken van één kwartier aangeboden en kan een bezoeker zijn of haar gewenste tijdstip reserveren.

Waar zit de Postcard Experience?
De Postcard Experience bevindt zich in de Utrechtsedwarsstraat 95 in Amsterdam. Op loopafstand van het Rembrandtplein, de Hermitage en de Albert Cuyp markt. Deze attractie is zeven dagen per week van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend.

Meer informatie: www.postcardexperience.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *