Europese attractiebranche deelt kennis op de EAS in Londen

Van 27 t/m 29 september vindt de Euro Attractions Show (EAS) plaats in Londen, met dit jaar twee nieuwe kennisevents: een conferentie over indoor speelhallen en een studiereis langs innovatieve attractieparken. Daarnaast blijft de EAS de centrale Europese beurs voor de attractiebranche met meer dan 320 deelnemende bedrijven en diverse kennissessies.

Indoor speelhal conferentie, 29 September 2011.
Indoor speelhallen worden steeds professioneler en met de matige zomer zal de belangstelling voor overdekte alternatieven voor een dagje uit alleen nog maar toenemen. De conferentie duurt een hele dag en wordt georganiseerd door de IAAPA en de Play Providers Association. Tijdens deze dag worden o.a. prijzen uitgereikt aan Britse bedrijven met de beste indoor speelfaciliteiten.

Post-EAS studiereis
Heeft u na de drie dagen EAS beurs ook belangstelling om bij diverse attractieparken een kijkje achter de schermen krijgen? Ga dan mee met de Post-EAS studiereis van 30 september tot 1 oktober. Op het programma staan o.a. bezoeken aan: Pleasure Beach Resort, Blackpool Tower, Madame Tussauds. Drayton Manor Theme Park, Thomas Land en Ben 10, Drayton Manor’s nieuwste attractie.

De EAS beurs wordt elk jaar in een ander Europees land georganiseerd. Dit jaar is Groot Brittannië aan de beurt. Het is een ideale ontmoetingsplek voor de recreatieondernemer die ook over de grenzen wil kijken.

Meer informatie:  www.IAAPA.org/EAS.

Directe link naar het kennisprogramma: www.euroattractionsshow.com/programme.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *