En weer een dierentuin met een bezoekrecord: Dierenpark Amersfoort

Afgelopen week ontvingen we al positieve berichten van Artis, Beekse Bergen en Blijdorp. DierenPark Amersfoort sluit zich aan bij het positieve sentiment in de dierentuinsector. Zij hebben voor het eerst de grens van 800.000 bezoekers in één jaar gepasseerd. Vanmorgen werd Hugo van Waesberghe (4 jaar) verrast toen hij de 800.000ste bezoeker bleek te zijn.

800.000ste bezoeker DierenPark AmersfoortDe gelukkige bezoeker, die met zijn ouders en zusje vandaag voor het eerst gebruik maakten van hun nieuwe abonnement, brachten een bezoekje aan het winterprogramma van het DierenPark. In de laatste dagen van het jaar organiseert het park de Warme Winteravonden waarop het DierenPark, gehuld in de winterse sferen, tot in de late uren is geopend. “Dit evenement heeft gezorgd voor een eindsprint op weg naar een nieuw bezoekersrecord”, zegt Henry. “Ook de opening van de Grote Wildernis, waarin bezoekers in een fietsboot langs onder andere apen, ringstaartmaki’s en giraffen varen, heeft bijgedragen aan dit succesvolle jaar.”

In 2014 bezochten zo’n 790.000 bezoekers het park, destijds ook een bezoekersrecord. “Dat wij dit aantal op het randje van dit jaar mogen overtreffen, voelt als een verlaat kerstcadeau waar wij erg trots op zijn. Wij gaan er in 2016 van alles aan doen om ook het record van 2015 te verbreken. Er staat veel moois op de planning, waarbij ‘speels’ en ‘kindgericht’ op nummer één staan”, besluit Henry.

Meer informatie: www.dierenparkamersfoort.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *