De recreatiesector vooruit in vier grote stappen

Op maandag 26 november vind de Nationale Netwerk Lunch plaats. De top van de Nederlandse recreatiesector komt dan samen om te netwerken, te luisteren naar topsprekers, maar ook om als eerste het positieve nieuws te horen uit de recreatiesector. Er zijn namelijk vier officiële bekendmakingen:

Samenwerking maakt groei mogelijk
Samenwerking tussen verschillende deelsectoren in de recreatie en daarbuiten levert nieuwe kansen op. Het ondernemersplatform Pleisureworld staat dan ook open voor partijen die een bijdrage willen leveren aan het verbeteren van de recreatiesector in Nederland. Tijdens de Netwerklunch wordt een nieuwe samenwerking bekend gemaakt, waarmee een nieuwe deelsector van de recreatiemarkt bij het platform wordt betrokken.

Innovaties zorgen voor onderscheidend vermogen
De toeleveranciers van de recreatiesector dragen hun steentje bij aan de kwaliteit van het recreatief product. De Pleisureworld Award is in het leven geroepen om innovatie onder deze bedrijven te stimuleren. Wie van de vier genomineerden wordt dit jaar verkozen?; Het Angry Bird concept; de handige oplossing om luchtkussens op te rollen; de duurzame trekkershut Trek-in; of de Interactieve Disco?

Minder provisie
In lastige economische tijden moeten recreatieondernemers sterk op de kosten letten. De provisies die worden betaald aan intermediaire partijen, met name op het internet, zijn dan ook een terugkerende ergernis. Op initiatief van Pleisureworld is daarom een nieuw platform opgezet waarmee ondernemers de marketing weer meer in eigen hand kunnen nemen. Op de Nationale Netwerk Lunch vindt de officiële lancering plaats van ‘Het Leukste Dagje Uit’; een concept dat verloopt via internet, klantenkaarten en onderlinge samenwerking.

ToerNed Award voor ‘Het Leukste Dagje Uit’
In de overvolle markt van dagrecreatie is vernieuwing, originaliteit en marktgevoel een must. Welk bedrijf heeft in de ogen van collega’s in de dagrecreatie, de meest innovatieve spierballen laten zien? De drie genomineerden zijn: Attractiepark Drouwenerzand, Artis en Madurodam.

De Nationale Netwerk Lunch is een initiatief van Pleisureworld en wordt georganiseerd voorafgaand aan de opening van Recreatie Vakbeurs in Gorinchem (26 – 28 november).

Meer informatie: www.nationalenetwerklunch.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *