Center Parcs wil via kookvideo’s thuis bij de mensen in de keuken terecht komen

Met een nieuwe campagne richt Center Parcs zich op liefhebbers van lekker koken en eten. Deze zomer gaat de campagne van start met een e-magazine, het ‘Essence Zomermagazine’. Daaraan gekoppeld zijn kookvideo’s waarin chef-kok Estée Strooker de bereiding van zomerse gerechten uit de doeken doet. De kookvideo’s en het e-magazine zijn onderdeel van Center Parcs ’thuis aan tafel’ concept.

Uit navraag blijkt dat er bij deze campagne geen link is gemaakt met de menu’s in de eigen restaurants. (In de Nederlandse parken worden deze ingevuld door Albron.) De ‘Thuis aan tafel’ campagne is bedoeld om liefhebbers van koken in hun eigen huis te inspireren met lekkere recepten.

Met het magazine en de kookvideo’s wil Center Parcs zowel gasten als mensen thuis inspireren om een unieke ervaring te creëren en zo samen met de familie of vriendengroep te genieten van bijzondere momenten. “Door in te spelen op het vakantiegevoel, duiken we de keuken in voor nieuwe recepten en om samen aan tafel verhalen te delen. Het e-magazine bevat heerlijke, makkelijke recepten die geïnspireerd zijn op het ultieme, zomerse vakantiegevoel. Daarnaast is het magazine online ook altijd bij de hand. Door het design van het magazine en de kleurrijke fotografie brengen wij de warmte van Center Parcs op een nieuwe manier over,” aldus Julia Peek, Content Manager van Center Parcs.  

“De keuze voor Estée Stroker als chef-kok komt voort uit het feit dat zij als chef-kok moeiteloos mensen weet te inspireren en gerechten bereidt waarbij groenten altijd een belangrijke rol spelen.” gaat Julia verder. Ze werkt het liefst met lokale ingrediënten van gepassioneerde boeren en telers, of met wilde ingrediënten die ze zelf plukt. Bij Center Parcs vinden wij de natuur net zo belangrijk, en focussen we ons op de regio waarin het park zich bevindt. Elk seizoen heeft zijn eigen smaak, en speciaal voor ons heeft Estée daarom vier heerlijke zomerse recepten bedacht.”

Ook voor de winter van 2024 staat er binnen het ‘thuis aan tafel’ concept een e-magazine met bijbehorende kookvideo’s op de planning. In 2025 zal de focus liggen op de lente en de herfst, zodat er voor ieder seizoen passende recepten beschikbaar zijn.

De zomereditie van het Center Parcs e-magazine zal vanaf morgen beschikbaar zijn. Om de week verschijnt er ook een nieuwe kookvideo op YouTube, Instagram, TikTok, Center Parcs TV en de Center Parcs website, waar de in het magazine genoemde gerechten worden gemaakt door Estée Strooker. In België neemt Wim Ballieu deze rol op zich. De productie is tot stand gekomen in samenwerking met creative agency DUIZENDDINGEN®. 

Bron en meer informatie: www.centerparcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *