Center Parcs introduceert het topsegment van vakantiecottages nu ook in Nederland

Center Parcs Parc Sandur krijgt in Nederland de primeur van de eerste cottages in de ‘exclusive categorie’. Bij diverse buitenlandse parken van Center Parcs zijn de ‘exclusive cottages’ al onderdeel van het portfolio. Parc Sandur had nog ruimte voor uitbreiding en is eind juni gestart met de bouw en verkoop van 123 nieuwe vrijstaande accommodaties.

Type Wiedenburgh – 12-persoons

De nieuwbouw villa’s liggen allemaal op grote kavels eigen grond aan het water en worden in verschillende thema’s gebouwd:

  • Exclusive Beach: bohemian, zonnig, puur | 4, 6 en 8-persoons
  • Exclusive Beach: licht, warm, stijlvol | 10 en 12-persoons
  • Exclusive Wellness: sereen, eigentijds, zacht | 4, 6 en 8-persoons
  • Exclusive Game: stoer spannend, speels | 4 en 6-persoons

Het topsegment van CenterParcs biedt diverse exclusieve voorzieningen. Van een royale master bedroom met badkamer ensuite in de Exclusive Beach, een Quooker en wijnklimaatkast in de Exclusive Wellness tot een thuisbioscoop met soundbar en spelcomputer in de Exclusive Game.

In Nederland net een investeringsronde achter de rug

Center Parcs heeft in Nederland de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in een upgrade van de bestaande parken. Het bestaande vastgoed krijgt daarbij een grote opknapbeurt, maar accommodaties worden niet compleet vervangen. Mark Giethoorn, managing director van Center Parcs Nederland, ligt toe: “Deze aanpak, met het aanbrengen van upgrades, voldoet prima. Dat zien wij terug in de gastwaardering voor de vernieuwde cottages. Op de meeste Nederlandse parken hebben wij weinig ruimte voor nieuwe initiatieven. Wel zijn er de afgelopen jaren nieuwe accommodaties in de vorm van houseboats gerealiseerd en een appartementencomplex op CP De Eemhof. Gelukkig was er op Parc Sandur nog wel wat ontwikkelruimte en kunnen we nu ook het topsegment van de ‘exclusive cottages’ in Nederland introduceren.”

Parc Sandur met een managementcontract

Binnen het portfolio van Center Parcs Nederland neemt Parc Sandur een bijzondere positie in. Waar de meeste parken in eigendom zijn, is er bij Parc Sandur sprake van een managementcontract met de VVE. Center Parcs verzorgt binnen dat contract de verhuur en het beheer van het park.

Parc Sandur omvat op dit moment 334 cottages. Met de nieuwbouw komt daar dus ruim een kwart aan capaciteit bij. De pre-sale in is inmiddels van start gegaan en geïnteresseerde kopers kunnen een kijkje nemen in twee modelwoningen. Eind augustus start de officiële verkoop.

Meer informatie: www.centerparcs-vastgoed.nl/projecten/uitbreiding-center-parcs-parc-sandur-emmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *