Boutique bioscoop The(any)Thing nu ook onderdeel van een Multiplex bioscoop

Boutique bioscoop The(Any)Thing opent volgende week donderdag 9 november haar derde locatie bij Pathé Ypenburg in Den Haag. Na het grote succes van de eerste twee vestigingen in Wijk bij Duurstede en Hotel New York in Rotterdam, kunnen filmliefhebbers vanaf vandaag ook genieten van de luxueuze en gepersonaliseerde bioscoopervaring in Den Haag.

Dit is de eerste on-demand-bioscoop in een multiplex bioscoop ter wereld! Bereid je voor op een gezellige avond met je partner of vrienden, waarbij je kunt genieten van de nieuwste kaskraker of een tijdloze klassieker in je eigen stijlvolle privé bioscoop, compleet met heerlijke snacks!

“Met de opening van onze derde locatie bij Pathé Ypenburg zetten we een belangrijke stap in het realiseren van onze visie: mensen de vrijheid geven om films te kijken afgestemd op hun persoonlijke wensen. We zijn enorm trots op deze samenwerking en kijken ernaar uit om nog meer filmliefhebbers te verwelkomen in onze privébioscopen.”

Thomas van de Weerd, oprichter en Directeur van The(Any)Thing

Succesvolle eerdere twee locaties

De eerdere twee locaties werden geopend in Wijk bij Duurstede in juni 2021 en bij Hotel New York in Rotterdam in december 2022. Beide locaties hebben snel de harten van filmliefhebbers veroverd en zitten vaak volgeboekt. Als onderdeel van de uitbreiding van het succes, zullen er ook drie extra zalen beschikbaar zijn in Wijk bij Duurstede.

Speciale gevarieerde foodkaart via de app

Deze privébioscoopervaring is te boeken vanaf slechts €49 voor een tweepersoonszaal en €99 voor de vijfpersoonszaal. Gasten genieten niet alleen van de luxueuze en intieme omgeving, ze kunnen ook koude en warme bites van een speciale gevarieerde foodkaart bestellen via de app en worden bediend in de zaal. Na de film kan er nagepraat worden bij de nieuwe bar in Pathé Ypenburg, die voor iedereen toegankelijk is en zorgt voor de finishing touch van de ultieme bioscoopervaring.

“We zijn verheugd om samen te werken met The(Any)Thing en deze unieke ervaring naar onze bioscoop in Ypenburg te brengen. Dit innovatieve concept sluit perfect aan bij onze missie om onze bezoekers een bijzonder uitje te geven, om samen met vrienden of familie te beleven. In steeds meer van onze bioscopen bieden wij ook andere entertainment, horeca en leisure, zoals gaming en digitale escaperooms. Zo kunnen onze bezoekers nog meer genieten van een compleet dagje of avondje uit.”

Jacques Hoendervangers, Algemeen Directeur van Pathé.

meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *