Bobbejaanland start nieuw seizoen na investeringsprogramma van 5 miljoen

Bobbejaanland-klassieker Indiana River werd de afgelopen maanden grondig gerethematiseerd en heropent dit seizoen als ‘Terra Magma’. De baan van de iconische dark ride bleef behouden, terwijl het verhaal en de bijhorende decorstukken volledig vernieuwd werden.

In ‘Terra Magma’ maken bezoekers een spannende rit door het hart van de vulkaan – en worden alle geheimen onthuld. Deze week werden de eerste decorstukken op locatie geleverd. De vernieuwde attractie opent in mei.

Dit is slechts het topstuk van het totale investeringsprogramma van 5 miljoen, waarin het hele park een grondige opknapbeurt onderging.

Investeringen op vlak van onderhoud én beleving 

Doorheen het hele park werden grondige onderhouds- en renovatiewerken uitgevoerd om de beleving van de bezoekers op verscheidene vlakken te verbeteren.  Zo werd de volledige bezoekersparking opgewaardeerd met beveiligingscamera’s, verlichtingspalen, parkeerticketautomaten en digitale wegwijzering. Bezoekers starten hun dag voortaan meteen in de juiste sfeer, met een wandeling door het groen en een plezant deuntje. Zo start het avontuur al vanaf het moment dat gasten arriveren. 

Candy Shop

Daarnaast werd ook de Candy Shop aangepakt. De populaire snoepwinkel vooraan in het park werd deze winter vergroot en in een nieuw jasje gestoken. De winkel werd volledig aangekleed met levensgrote stukken in snoepthema.  

De Saloon, één van de mooiste eventzalen van Bobbejaanland, kreeg deze winter heuse make-over. De unieke locatie werd gerenoveerd met aandacht voor de vele authentieke elementen en respect voor de rijke geschiedenis. De Saloon en de bijhorende Music Hall zullen dit seizoen opnieuw volop gebruikt kunnen worden als een plaats voor shows, events en B2B-evenementen. 

Als laatste doen digitale displays dit seizoen hun intrede in Bobbejaanland. Bezoekers zullen in elke themazone displays kunnen terugvinden met informatie over wachttijden, het parkplan en verschillende promoties. Bij de elf Speedy Pass-attracties zullen de wachttijden in real-time gecommuniceerd worden. 

Entertainment voor alle leeftijden 

Bim is back! Het vrolijke paasklokje strijkt samen met z’n gevleugelde vriendjes opnieuw neer in Bobbejaanland. De kleinste bezoekers kunnen van zaterdag 1 t.e.m. maandag 10 april deelnemen aan een grote paaszoektocht in het park.

Ook SpongeBob en co keren terug. Van 1 juli t.e.m. 31 augustus kunnen bezoekers opnieuw op de foto met een aantal van hun favoriete Nickelodeon-vrienden. Daarnaast zorgt de “Let’s Party’-show deze zomer voor muzikaal entertainment. 

Halloween 2022 was de beste Halloween in Bobbejaanland ooit. Met maar liefst drie nieuwe spookhuizen werden de bezoekers getrakteerd op een straffer griezelaanbod dan ooit tevoren. Achter de schermen wordt al hard gewerkt.

Meer informatie: www.bobbejaanland.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *