Bike Motion Benelux onderscheidt zes doelgroepen

De Fietsbeurs Bike Motion Benelux, die vrijdag 21 oktober van start gaat, heeft zes inspiratieroutes uitgezet voor specifieke doelgroepen: Koers, Personal Best, Adventure, Ladies, Exclusief en Innovaties.

de avontuurlijke mountainbiker
de avontuurlijke mountainbiker
Dat er grote verschillen zijn tussen fietsliefhebbers, is wel bekend. Op de beurs Bike Motion Benelux worden de verschillende doelgroepen ook bediend met een eigen route.

Koers Route voor wielrenners
“Als wielrenner volg je niet alleen de koersen op de voet, maar rijd je zelf ook de nodige kilometers. Je bent fanatiek en weet dit goed te combineren met je werk, gezin en andere verplichtingen. De koers-route op de beurs is als een Strava challenge die je voltooid moet hebben, net als alle andere uitdagingen die je op jouw geliefde racefiets volbrengt. En heb je de challenge behaald, dan ben je helemaal op de hoogte van het nieuwste van het nieuwste op het gebied van racefietsen en accessoires.”

Personal Best Route voor sportieve fietsers
“Trainen, begeleiding, kennis, materiaal en voeding zijn de bouwstenen om een optimale fietsatleet te worden. Al deze informatie is beschikbaar op de beurs. De personal best route brengt je in recordtempo van stand naar stand, met een toptijd op de finishlijn als de ultieme doelstelling. Deze route biedt de basis voor een bucketlist ride. Grote afstanden, lange beklimmingen en afzien weerspiegelen deze ervaringen. Over de Alpen, dwars door Europa, de grootste cols op. Op de beurs helpen we je deze droom voor te bereiden.”

Ladiesroute voor dames op de fiets
“Waan je tussen de merken en bewandel de route van dit thema. Zo kom je langs nieuwe, interessante fietsen en producten die speciaal voor dames op de markt zijn gebracht. Dit kun je natuurlijk samen doen met jouw fietsvriendinnen.”

Adventure Route voor mountainbikers
“Je fiets is geen fiets, maar een verlenging van jezelf om mee op avontuur te gaan. Bepakt en bezakt waan jij je over gebaande paden, voorbij asfalt en tot over de rand van de kaart. Op de beursvloer is een ‘off-road’ route voor je uitgestippeld die je langs alle benodigdheden brengt. En of je nu op fietsvakantie gaat of de bossen onveilig maakt op je mountainbike, een avontuur is het zeker weten! Aan het einde van de adventure-route kun je zelf de uitdaging aan gaan op het mountainbike parcours.”

Exlusief Route voor fietsers in stijl
“De uitstraling van wielrennen komt overeen met hoe jij in het leven staat: prestatiegericht, snel en stijlvol. Je fiets en uitrusting zijn niet zomaar spullen, maar een stukje van jezelf waar je veel gevoel bij hebt. Daar investeer je veel tijd, moeite en geld in. Langs de New Golf route vind je innovatieve producten die jij zeker weten nodig hebt!”

Innovatieroute voor liefhebbers van gadgets
“Op Bike MOTION vind je tal van nieuwe, innovatieve producten en diensten, maar welke springt er het meest uit? In zeven verschillende categorieën worden dit jaar voor de derde maal de Bike MOTION Awards uitgereikt. De exposanten op de beurs konden hun producten insturen en een vakjury heeft bepaald welke producten uiteindelijk genomineerd zijn. Nu is het jouw beurt. Als bezoeker heb je namelijk de beslissende stem, want jij kiest welke producten met een Award naar huis gaan!”

De beurs Bike Motion Benelux vind plaats van vrijdag 21 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Meer informatie: www.bikemotionbenelux.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *