Komende week: Beurzen, themadagen en congressen met wijze lessen

De agenda voor komende week is weer goed gevuld; met aankomend weekend het Museumweekend. Haak jij daar al bij aan? En het weekend van 12 en 13 april: De ANWB kampeerdagen. Voor de pretparken wordt het spannend; vrijdag worden de Diamond Theme Park Awards uitgereikt.

spoorwegmuseum Utrecht
spoorwegmuseum Utrecht

5 – 6 april: Museumweekend. heel Nederland
Komend weekend gaan veel cultuurliefhebbers op stap. Bijna 300 musea doen mee met korting en/of een bijzonder programma. Het thema: Doe een museum.

7 – 11 april: Week van de Openbare Ruimte, Putten
De Week van de Openbare Ruimte bestaat uit 4 zelfstandige kennis- en inspiratiedagen. U bepaalt zelf aan welke themadag(en) u wilt deelnemen.
Op iedere themadag doet u op een zeer intensieve manier kennis en inspiratie op in een uitgekiend, hoogwaardig programma met workshops, paneldiscussies, colleges en presentaties.
De themadagen zijn:

  • 07/04 Verharding & Infra
  • 08/04 Groen
  • 09/04 Licht
  • 10/04 Ontwerp, Inrichting & Spelen

8 – 10 april: Week van de ondernemer, Utrecht
Het grootste ondernemersevent van Nederland staat dit jaar volledig in het teken van Groei. Tientallen sessies en workshops met topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, media en wetenschap die u helpen uw bedrijf topfit te maken.

8 – 10 april: Dubai Entertainment, Amusement and Leisure show
De grote groei in recreatie, attracties en leisure zit in het verre en nabije Oosten. Deze beurs in Dubai speelt daar op in.

9 april: Symposium: Social Media in Tourism, Finland
Social Media is voor de sector toerisme een van de belangrijkste en kansrijkste ontwikkelingen. In Finland delen deskundigen kennis met elkaar.

10 april: Toerisme en Vrijetijdscongres, Leeuwarden
Wat moet de sector doen om onze recreatie en toerisme in transitie te brengen, zodat we ook in deze nieuwe werkelijkheid toegevoegde waarden voor de consument kunnen brengen

10: april: Prikkelen van zintuigen voor merken en bedrijven, Diemen
Dit congres onderscheidt zich van andere congressen omdat tijdens deze dag de ratio verbonden wordt met de emotie. Uit onderzoek blijkt dat de meeste aankoopbeslissingen worden genomen vanuit een emotie. En niet, zoals men jarenlang dacht, vanuit de ratio. Het is van belang de klant zo te benaderen dat hij zich welkom voelt en vanuit dat gevoel te prikkelen om tot aankoop over te gaan. Het is als merk of ondernemer relevant om het onderbewuste van je klant beter te leren kennen en dit positief te beïnvloeden.

11 april: Uitreiking Diamond Theme Park Awards, De Panne (Be)
De uitreiking vindt dit jaar plaats in Plopsaland De Panne. In diverse categorieën worden prijzen uitgereikt; vooral bedoeld voor pretparken en dierentuinen in de Benelux.

11 april: Passenger Journey bij Transavia, Schiphol
Een congres door Experience Economy waarin de prijktijk van de customer journey bij Transavia wordt toegelicht.

11 april: Natuurmonumenten voorjaarsforum, Amersfoort
De blik op het verleden en toekomst is ook verweven in de verhalen van de sprekers op het Voorjaarsforum. Historicus Rutger Bregman belicht de geschiedenis van de vooruitgang. Het traditionele voortgangsgeloof nadert het einde. De vooruitgang vinden we niet meer in groei, maar in meer vrije tijd, verwondering en idealisme. Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont laat zien wat kinderen nodig hebben om zich te ontwikkelen. Een plek hebben met grenzeloze mogelijkheden waar tijd geen rol speelt. En de derde spreker, sociaal ondernemer Marieke Hart is gepassioneerd over de kracht van delen. Delen is het nieuwe hebben, is haar motto. Ze werkt aan sociale en ecologische duurzaamheid op een innovatieve manier.

12 – 13 april: ANWB kampeerdagen, Ouderkerk
De ANWB Outdoor en Kampeerdagen is de traditionele start van het buitenseizoen. Nieuw dit jaar is de wandeling door drie werelden: Outdoor, Kamperen en Fietsen. Het schitterende groengebied Ouderkerkerplas in Ouderkerk a/d Amstel vormt het decor voor een ruim aanbod aan kampeer- en outdoor producten. Daarnaast zijn er diverse activiteiten én optredens voor jong en oud. Laat je verrassen en inspireren voor het nieuwe buitenseizoen.

golf12 – 13 april: Open golfdag
In 2014 zullen de Nationale Open Golfdagen gaan plaatsvinden op zaterdag 12 april en zondag 13 april. Voor meer informatie over het evenement verwijzen wij u graag alle informatie die op deze website is terug te vinden. Mocht u vragen hebben, neemt u dan gerust contact met ons.

Kijk voor meer activiteiten op: www.pretwerk.nl/agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *