Belgisch attractiepark Bellewaerde steekt € 1,5 miljoen in vernieuwing stuntshow

Vanaf zaterdag 11 juni wordt de nieuwe stunt & dive show Bengali voor het eerst opgevoerd in het Belgische park Bellewaerde. Alle onderdelen van de show, zoals het verhaal en het decor, werden volledig vernieuwd. Voor dit nieuw spektakel werd een investeringsportefeuille van 1,5 miljoen euro voorzien.

Een nieuw decor

Voor de show Bengali werd gekozen voor een Indisch getint thema. Hierdoor werd het oud decor volledig met de grond gelijk gemaakt en is een kleurrijke Indische tempel in de plaats gebouwd. Tijdens de show zullen de bezoekers kunnen genieten van tal van stunts zoals trampoline, vuuracts, freerunning en als – letterlijk en figuurlijk – hoogtepunt het duiken van maar liefst 25 meter hoog in een bad van amper 5 meter diep. Dit alles overgoten met een saus van tal van special effects.

“De artiesten zijn enkele weken geleden aangekomen en zijn meteen onder professionele begeleiding gestart om alle verschillende stunts onder de knie te krijgen. Daarnaast hebben we met onze interne en externe teams hard gewerkt om de stunts, de rook- en vuureffecten, de muziek etc. samen te brengen tot één mooi geheel. We zijn ervan overtuigd dat onze bezoekers onder de indruk zullen zijn,” aldus Charlotte Looten, Operations Director van Bellewaerde.

Een nieuw verhaal

Tijdens de show gaan Myra en Naveen de strijd aan tegen de vloek van de duistere magiër Ishwar. Alleen door het eren van de elementen water, vuur, lucht en aarde kunnen ze de vloek verslaan. Een spektakel voor het ganse gezin, met de nodige dosis humor.

“Bezoekers kunnen gedurende de show even tot rust komen in een prachtige setting. De tribune is tevens overdekt, zodat men steeds comfortabel kan genieten van het spektakel,” aldus Filip Van Dorpe, marketing & sales director van Bellewaerde.

Meer informatie: www.bellewaerde.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *