Basiskaart LF fietsroutes is weer vernieuwd

De nieuwe Basiskaart LF-routes heeft niet alleen een nieuwe omslag, maar ook alle LF-routes en knooppunten zijn weer geactualiseerd. In de vertrouwde uitvoering met watervaste losse kaartbladen.

Cijfers van het recente Fietsvakantieonderzoek, uitgevoerd door Kien Onderzoek, laten zien dat fietsvakanties in eigen land populair zijn. In totaal ondernamen 3,0 miljoen Nederlanders 7,2 miljoen fietsvakanties. Ook blijkt dat 51% van de LF-gebruikers een routegids, zoals de LF Basiskaart, gebruikt voor de tochtplanning. 

De Basiskaart LF-routes is een zeer gebruiksvriendelijke set watervaste kaarten met alle LF-routes en fietsknooppunten. De Fietsers Welkom! logiesadressen zijn met icoontjes op de kaart weergegeven. Alle vernieuwingen binnen de knooppuntnetwerken en LF-routes van het afgelopen jaar zijn in deze editie doorgevoerd. In het meegeleverde boekje staat veel nuttige (adres) informatie en ook de veertijden. Kortom: een goede voorbereiding begint bij deze fietsatlas. Fietsers zijn ook enthousiast: “Met deze perfecte en handige kaarten vind je overal de juiste weg en bovendien de mooiste landschappen. Praktisch, handig en volledig!”

LF routes en fietsknooppunten

Op de Basiskaart staan alle LF-routes, bij elkaar zo’n 3600 km. De ideale basis voor het plannen van elke langeafstandsfietsroute. LF-routes zijn in twee richtingen bewegwijzerd en voeren langs de mooiste plekjes van Nederland. In de doorontwikkeling van de LF-routes zijn er inmiddels vier zogenoemde LF-icoonroutes gerealiseerd: de LF Maasroute in 2019, in 2020 de LF Zuiderzeeroute en LF Kustroute en in 2021 de LF Waterlinieroute. Ze staan, naast de bestaande LF-routes, herkenbaar in het kaartbeeld. Net als alle fietsknooppunten. 

Meer informatie: https://webwinkel.nederlandfietsland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *