Pakketjes ontvangen op de camping

In de krant hebben we allemaal kunnen lezen dat steeds vaker, gasten hun spulletjes laten bezorgen op de camping. Ideaal, want dan hoef je als gast er niet speciaal op te wachten, op de receptie is immers meestal wel iemand om het pakket in ontvangst te nemen. Maar steeds vaker laten steeds meer gasten hun pakketten aankomen, en niet alleen kleine pakketjes maar steeds vaker ook grote zoals nieuwe koelkasten e.d. Moeten we dit nu omarmen of verwerpen?

pakketjeNatuurlijk kijken wij af en toe ook onze ogen uit, de ontwikkeling gaat razend snel en steeds meer gasten laten hun bestellingen afleveren op onze camping. Ik denk dat deze trend niet meer te stoppen is. Dus of je het nu leuk vind of niet, pakketbezorging op de camping is een nieuwe werkelijkheid. Tuurlijk kan je ervoor regels gaan opstellen, bv aan de afmetingen, aan het wel of niet willen tekenen voor de pakketjes en ga zo maar door!
Maar wat als je het heel anders gaat bekijken, als unieke service. Een service die juist op een camping makkelijk geleverd kan worden. Het kampeerleven is easy going, laten we dan als branche ook de dingen zoveel mogelijk laten aansluiten bij easy going!

Te keren is deze trend sowieso niet, wat is dan je alternatief; Lopen droeftoeteren?

Nog meer artikelen over dit onderwerp:
De Zalandoman bezoekt ook Zeeuwse camping (PZC)
Waddengangers webshoppen zich deze zomer suf (AD)

Ik ben benieuwd naar jullie reactie, wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg

Eén reactie

  1. Ik mis in deze discussie de bezorgdiensten voor eten en drinken. Komen die ook steeds vaker het terrein op rijden? En hoe ga je daar als ondernemer mee om? Zeker een overweging voor campings/parken met een eigen restaurant of snackbar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *