Maak marketing niet zo moeilijk

Wat gebeurt er wanneer je je marketing perfect voor elkaar hebt? Precies, dan sta je elke dag RAM-VOL! Alleen is het zo jammer dat niemand je kan vertellen wat nu die perfecte mix aan inspanningen voor je zal zijn.

Immers, wat vandaag werkte bij merk A, hoeft morgen totaal niet meer te werken bij merk B. Toch zijn er wel een heel aantal zaken waar je toch gewoon elke dag aan kan werken. Voor ieder merk is dat, voor elk product of dienst! Dus ook voor onze camping!

  • Zorg elke dag weer opnieuw voor droomgasten! Dat zijn je grote fans. Van die mensen die ongeacht het weer, ongeacht je kleinere menselijke falen, je toch een 9 of 10 geven!
  • Zorg dat je elke week wel weer mooie foto’s maakt en plaatst!Foto’s die staan voor waar jij voor staat. Van die foto’s waardoor je droomgasten gaan verlangen naar je. Plaats ze niet alleen door op Instagram, maar zeker ook op bv. Google Mijn Bedrijf!
  • Zorg elke weer dat gasten een beoordeling voor je schrijven! Maakt niet eens zoveel uit op welk kanaal. Of het nu Tripadvisor is of bv. Zoover, het is altijd fijn. Zeker op een kanaal dat juist voor jouw doelgroep belangrijk is.
  • Zorg dat je weet waar jouw droomgast, morgen helemaal blij wordt zodat je dat er nu…..bij kan leveren! Zo blijf je elke week weer opnieuw werken aan verbeteringen en vernieuwing. Zo weet je ook in de toekomst je gast weer (opnieuw) te verrassen en dus toekomst bestendig!
  • Zorg ervoor dat jij en je team elke dag met een hoop plezier aan het werk bent! Want dat is wel het aller mooiste wat je je (toekomstige) gast kan laten zien. Daarmee doe je niet alleen je gast een plezier, niet alleen jezelf, maar zeker ook je medewerkers! Dat is nog eens een win-win-win situatie!

We zijn benieuwd, jij hebt vast ook nog een mooie tip die voor elke organisatie werkt die we hier nog niet hebben benoemd. Wil je die met ons delen? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *