Flirten met je last-minute gasten

Steeds meer mensen boeken hun vakantie 48 uur voor aanvang. Die groep is bij ons (Watersportcamping Heeg) nu al ruim 40%. Dat betekent dat de tijd om “te knallen” nu is aangebroken. De komende maand gaan we het verschil maken in een heel goed seizoen of een matig seizoen. We hebben heel veel niet in de hand, zoals het weer. Maar wat hebben we wel in de hand om nu ervoor te zorgen dat meer mensen gemotiveerd zijn om ons te gaan bezoeken?

flirten2Daarvoor hebben we al jaren flink ingezet op alle social media kanalen en onze website. En nu moeten we vooral de juiste potentiële gasten verleiden. Maar hoe doe je dat? En is dat heel anders dan dat onze zoon dat met meisjes doet?
Toch lijkt zijn strategie wel verrassend veel op die van het stappenplan van onze camping;

  • zie je een kampeergast?
  • kijkt hij/zij naar je?
  • Behoort die tot onze doelgroep?
  • Zoek contact

En als je dan contact zoekt, dan doe je dat natuurlijk zo goed mogelijk! Je lacht, je bent positief, en alles in je gedrag zorgt ervoor dat de gast zich thuis gaat voelen bij jou! Hoe laagdrempeliger je het voor de gast maakt om met jou “in zee’ te gaan, hoe beter!

Flirten is eigenlijk kinderlijk eenvoudig! We hebben er zin in, en natuurlijk ben je meer dan welkom, dat weet je toch! Bel je me, ik zie je graag, 0515-442328
De polletjes, Watersportcamping Heeg.
.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *