Bewegende beelden op je website

Sommige opmerkingen in presentaties hebben bij mij wat langer nodig om goed te kunnen beklijven. Zo ook de opmerking van Steven van Belleghem tijdens de vakantiebeurs van dit jaar. Steven zei: “Een website van een hotel zonder filmpje? Dat kan nooit een goed hotel zijn!” En wat ik er zelf ook van mag vinden, de consument heeft altijd gelijk!

filmerNu hebben we in de loop der jaren al de nodige filmpjes “geschoten”op onze camping. Maar we hebben er nog niet eentje op onze site geplaatst. Een gemiste kans dus! Ik zit te bladeren door onze eigen opnames en merk plots hoezeer ik zelf ook geniet van die bewegende beelden. Kijk maar eens naar onderstaand filmpje (Opnames voor Duitse tv bij watersportcampingheeg. De presentatrice leert Kitesurfen van Antixsports instructeur Klaas Adema.)

Up to date blijven
Inmiddels is er alweer een hoop veranderd in die drie jaar. Ook toen was het vroeg in het voorjaar en waren er nog geen blaadjes aan de bomen. Maar net zulk heerlijk weer als nu!
De afgelopen winter zijn we hard aan de slag gegaan met de vertalingen van onze website, en vandaag of morgen zullen die ook weer te zien zijn op onze site. Daarna gaan we aan de slag met de verschillende filmpjes daar te plaatsen waar ze horen. Zo zie je maar, een site is nooit af!

Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn met filmpjes op jullie site. Heb je gemerkt dat je daardoor nog beter je gast kan verleiden om voor jouw bedrijf te kunnen kiezen? Je geeft immers je gast een beter inzicht in de producten en diensten die je levert! De sfeer die er op je bedrijf heerst, over je gastheerschap?
Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen, wees welkom! De polletjes, Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Klik op #recreatiebeeld voor een overzicht van meerdere artikelen op deze website over fotografie en film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *