Roompot gaat het nieuwe Vakantiepark VeerseKreek aan het Veerse Meer in Zeeland vanaf Pasen 2021 exploiteren. Ook de verkoop en verhuur van de 281 moderne luxe recreatievilla’s wordt door Roompot verzorgd.

Roompot gaat het nieuwe Vakantiepark VeerseKreek aan het Veerse Meer in Zeeland vanaf Pasen 2021 exploiteren. Ook de verkoop en verhuur van de 281 moderne luxe recreatievilla’s wordt door Roompot verzorgd.

In het hart van Zeeland, aan de zuidkant van het Veerse Meer en nabij de jachthaven van het mooie dorp Wolphaartsdijk, verrijst binnenkort het Vakantiepark VeerseKreek. Roompot zal de verkoop van de 281 moderne luxe recreatievilla’s verzorgen via Roompot Projects en voor de verhuur en exploitatie van het prachtige park vanaf Pasen 2021 instaan. Die overeenkomst tekenden de directies van ontwikkelaar Leisure2B en Roompot.

“Roompot is in volle expansie. We zoeken voortdurend naar nieuwe locaties om prachtige vakantieparken voor onze gasten te openen. Ik ben dan ook bijzonder blij met dit sterk partnership dat we met Leisure2B tekenden. Het nieuw te bouwen Vakantiepark VeerseKreek is de eerste realisatie van die samenwerking. Andere zullen zeer binnenkort volgen.”

Roompot CEO Jurgen Van Cutsem

Vakantiepark VeerseKreek

Vakantiepark VeerseKreek wordt een uniek park met prachtige luxe villa’s in een onderscheidende stijl, ontworpen door de award winnende architecten van Jestico + Whiles. In de nieuw te bouwen villa’s zal men de kenmerkende details terugvinden uit de Zeeuwse architectuur: robuust en modern, gebouwd met lokale materialen. De grote waterpartijen en ruime opzet zullen er ook garant voor staan dat de toekomstige eigenaren en huurders er Zeeland ten volle beleven.  Op het park zullen zij er ook van uitgebreide voorzieningen kunnen genieten, zoals een zwembad en restaurant, en een eigen vissershaven. De werken voor de aanleg van de infra voor het Vakantiepark VeerseKreek zijn inmiddels gestart. Voorheen vond men er Camping De Veerhoeve.

Recreatievilla’s in een unieke stijl

Op het park komen in totaal 281 moderne luxe recreatievilla’s, onderverdeeld in 8 verschillende woningtypen. elk type met een unieke afwerking. Alle woningen zijn op ruime kavels en veelal aan het water gelegen, waardoor de gasten er van de privacy en de ruimte kunnen genieten. De woningen zullen van 4 tot 16 personen kunnen ontvangen.

Meer informatie de pagina van Vakantiepark VeerseKreek op de website van Roompot Projects.