In december opent Jumpsquare in Arnhem de tiende vestiging van een indoor trampolinepark in Nederland. Op de ruim 2.000m2 vloeroppervlak zijn er naast alle gebruikelijke attracties tal van noviteiten voor zowel kinderen, tieners als jong volwassenen.

In december opent Jumpsquare in Arnhem de tiende vestiging van een indoor trampolinepark in Nederland. Op de ruim 2.000m2 vloeroppervlak zijn er naast alle gebruikelijke attracties tal van noviteiten voor zowel kinderen, tieners als jong volwassenen.

De vestiging in Arnhem biedt 18 verschillende attracties beschikken verdeeld over vijf area’s: Maincourt, Sports Zone, Pro Zone, Challenge Zone, Extreme Zone en daarnaast de gebruikelijke voorzieningen zoals kleedkamers, douches en het Jumpsquare café.

Het park wordt uitgerust met bijzondere attracties zoals een Ninja obstakel parcours, een trapeze om hoog door de lucht te vliegen, een wipe-out achtige Twister machine met trampolines en de VALO Jump trampoline waarmee je op een groot scherm kan springen in een computergame.

Doelgroepen

Jumpsquare gaat 7 dagen per week open en naast het vrij jumpen en de verjaardagsfeestjes zijn er speciale arrangementen te boeken voor groepen zoals scholen, sportverenigingen of bedrijven. Ook zijn er speciale lesprogramma’s zoals JumpScool waarbij jongeren onder professionele begeleiding alle stunts en tricks worden aangeleerd of JumpFitness voor alle leeftijdsgroepen. Jumpen is vanaf 7 jaar en ouder, voor de allerkleinsten van 1,5 tot en met 6 jaar zijn er speciale MiniJump openingsuren en kinderfeestjes.

Veiligheid

Alle trampolineparken van Jumpsquare worden uitsluitend gebouwd door Nederlandse fabrikanten volgens de internationaal geldende veiligheidsnormen. Elk trampolinepark wordt technisch gekeurd en gecertificeerd door het Keurmerk Instituut op basis van het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Daarnaast heeft Jumpsquare uitgebreide veiligheidsinstructies en krijgen alle bezoekers die komen jumpen altijd gratis een paar antislip sokken. Jumpmasters zijn altijd aanwezig voor het houden van toezicht en geven van veiligheidsinstructies.

Jumpsquare Group

Jumpsquare is een keten van hoogwaardige indoor trampolineparken in Nederland en België. Jumpsquare is onderdeel van de gelijknamige Jumpsquare Group waartoe ook de Jump XL trampolineparken behoren. Jumpsquare Group is met twee merken en ruim veertig parken in vijf landen uitgegroeid tot Europa’s grootste keten van trampolineparken. De groep exploiteert parken in eigendom of via franchise in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Polen. Andere Jumpsquare vestigingen zijn te vinden in: Amsterdam, Baarn, Gouda, Heerhugowaard, Lelystad, Nieuwegein, Nijmegen, Rijswijk, Veghel en het Belgische Hasselt en Brugge. Naast Arnhem zal Jumpsquare eveneens medio december een trampolinepark openen in Kortrijk (België).

Meer informatie: www.jumpsquare.com