Bilderberg verkoopt vier hotels aan Fletcher Hotels

Queens Bilderberg Nederland B.V. (‘QBN’) heeft een voorwaardelijke koop- en verkoopovereenkomst getekend in het kader van de voorgenomen verkoop van vier hotels, met Fletcher Hotels (Fletcher Hotel Exploitaties B.V. en Fletcher Hotel Vastgoed B.V.). Volgens de overeenkomst koopt Fletcher Hotels Hotel de Buunderkamp, Hotel Klein Zwitserland, De Klepperman en Hotel Wolfheze.

Bilderberg Wolfheze
Deze transactie betekent voor QBN een volgende stap in de executie van het 5-jaren groeiplan waarbij het bedrijf focust op het optimaliseren van de samenstelling van haar hotelportefeuille, significante investeringen in de hotels, en het versterken van haar positie in de steden en specifieke conferentie en leisure hotels.

Alex Barentsen, algemeen directeur Bilderberg zegt: “Met het aanbod van Fletcher Hotels om de vier genoemde hotels te kopen, heeft QBN een zeer geschikte koper gevonden waarbij de werkgelegenheid in de hotels behouden blijft. De verkoopopbrengst van de hotels blijft binnen QBN beschikbaar mogelijk ter verdere financiering van het ondernemingsplan, bijvoorbeeld voor verdere investeringen in de hotels of een mogelijke uitbreiding van bijvoorbeeld Hotel De Bilderberg.”

Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels, is zeer verheugd met de aankoop van zowel het vastgoed als de exploitatie van de 4 Bilderberg Hotels. De 4 hotels sluiten naadloos aan bij de portefeuille van de inmiddels 88 Fletcher Hotels in Nederland. De 4 prachtige hotels zijn met hun faciliteiten en de verschillende markten die zij bedienen een verrijking voor Fletcher. “Ik ben er ontzettend trots op dat deze overname is gelukt en verwelkom de hotels en haar medewerkers bij de Fletcher Familie.“

De voorgenomen transactie is onder voorbehoud van de gebruikelijke processen met de ondernemingsraad. QBN en Fletcher Hotels zijn voornemens de transactie op of voor 1 januari 2019 af te ronden.

Meer informatie:
www.bilderberg.nl
www.fletcher.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *