Podcast over Toerisme, Recreatie en Vrije Tijd met Don Van Schaik

In de nieuwe aflevering van de Podcast over Toerisme, Recreatie en Vrije Tijd van Richard Otten is Don Van Schaik van de Dormio Group te gast. Dormio staat voor onbezorgd genieten. Al vanaf de oprichting in 2001 ontwikkelt Dormio luxe vakantieresorts en hotels op toeristische toplocaties. Inmiddels is de groep uitgegroeid tot een succesvolle en unieke speler in de leisurebranche.

Dormio is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, verkoop, verhuur, beheer en exploitatie van alle resorts, vakantieparken en hotels. Met resorts, vakantieparken en hotels in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje biedt Dormio voor zowel investeerders als onze vakantiegasten een divers en uitgebreid aanbod aan vakantiewoningen en -appartementen.

In het gesprek gaan Richard en Don in op overnames van parken (recent natuurlijk die van Landal GreenParks en Roompot) en hoe hij zijn formule heeft aangepast op de verschillende parken. “Wij gebruiken thema’s van de streek in onze ontwerpen”, zegt Don. “We willen dat een park mooi oud wordt.” En dat doet hij allemaal volgens zijn motto: ‘normaal doen’.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *