Nieuwe indoor-attractie voor Billy Bird Park Hemelrijk

Billy Bird Park in het Brabantse Volkel zet haar groei verder voort. In het voorjaar wordt een nieuwe indoor-speelcentrum ‘De Ballenfabriek’ geopend. In deze overdekte attractie kunnen kinderen in de doelgroep 4 – 12 jaar meerdere activiteiten en avonturen beleven.

Groeipad
Billy Bird Hemelrijk trok in 2017 zo’n 270.000 bezoekers. Dat is een stijging van 6% t.o.v. het jaar daarvoor. In 2017 werd ook al een grote toevoeging aan het park geïntroduceerd; het Speelcircus. Het Brabantse park groeit daarmee alweer voor het vierde jaar op rij.

Indoor
Billy Bird kondigde de nieuwe attractie vandaag aan: “De Ballenfabriek! Dit wordt een overdekte attractie, volledig gethematiseerd als fabriek, met meerdere verdiepingen. Klok je in en ontdek deze nieuwe attractie samen. Klim en klauter door de fabriek, schiet op elkaar met ballenkanonnen, laat je onderdompelen in een ballendouche, raas door de glijbaan of maak een tocht door de machinekamer. In de hele attractie worden ballen rondgepompt en je kunt ze op vele manieren gebruiken.”

De Ballenfabriek is ontworpen en wordt gebouwd door AmusementProf, waar de zonen van eigenaar Ton Derks de scepter zwaaien. Zij waren ook verantwoordelijk voor het vorig jaar opgeleverde speelcircus.

Naast de nieuwe attractie, krijgen in 2018 ook diverse oudere attracties een opknapbeurt.

Meer informatie: www.billybird.nl/attracties/ballenfabriek/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *