Vijf Veluwse Veren uitgereikt aan bijzondere toeristische bedrijven

Vijf bedrijven hebben tijdens het Toeristisch Jaarcongres Veluwe een Veluwse Veer ontvangen. Deze erkenning ontvingen zij omdat ze in zij zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden op hun vakgebied. Volgens Jugen Hillaert, hoofd marketing van het Veluws Bureau voor Toerisme zijn dit boegbeelden voor het toerisme op de Veluwe.

De bedrijven die in het zonnetje werden gezet zijn:

Veluwe 2013 - 010
Karin Zweers bekijkt haar Veluwse Veer

Camping de Wildhoeve
De camping van René en Karin Zweers werd opgenomen in de selectie van ‘Best Camping 2013’ volgens ANWB & ADAC. De ADAC beloonde De Wildhoeve bovendien met de ‘Familie Camping Award 2013’. Karin Zwiers gaf de zaal als advies mee om veel energie te  steken in vernieuwing. Dat is ook de basis waarmee De Wildhoeve afgelopen jaar de mooie prijzen in de wacht sleepte.
Zie ook: www.wildhoeve.nl

Droomparken
Tijdens de slotceremonie van de Floriade is Droomparken twee keer in de prijzen gevallen. Hun Home, Health & Hapiness-paviljoen werd zowel in de categorie Landscaping als bij het thema Relax & Heal tot winnaar uitgeroepen. De gewonnen geld prijs schonken zij vervolgens aan een hulpproject in Nepal. Droomparken durft in deze economisch zware tijden fors te investeren in het verblijfsrecreatieve product op de Veluwe.
Andries Bruil nam de prijs ontvangst en richtte zich tot de mede-ondernemers: “Het is niet alleen de vraag hoe je succesvol wordt, maar ook hoe je succesvol blijft. Bij Droomparken doen we dat door consequent vast te houden aan twee uitgangspunten; 1. De kracht van vrijheid; hoe neem je voor de gast obstakels weg. En 2. De kracht van puurheid; echte beleving wordt belangrijker in een samenleving waar de virtuele wereld steeds dominanter wordt.”
Zie ook: www.droomparken.nl

Sauna, Beauty & Wellnessresort Thermen & Bussloo
Tijdens de Nationale Wellnessverkiezing 2012 won dit bedrijf drie awards. Deze bijzondere onderneming werd zowel Provinciewinnaar als nationale Publiekswinnaar. Ook Nationale Vakjury verkoos Thermen Bussloo tot beste wellnessresort van Nederland.
Lianda van Dam nam namens het bedrijf de veer in ontvangst. Zij ziet in de wellness een welkome uitbreiding van het aanbod op de Veluwe waarmee wordt ingespeeld op de hedendaagse trends.
Zie ook: www.thermenbussloo.nl

De Veluwse Bron
Dat de Veluwe een sterke positie heeft op het gebied van Wellness blijkt wel uit het feit dat ook Sauna- Beauty en Wellnessresort De Veluwse Bron een belangrijke nationale award ontving. Zij werden beloond met Zoover-wellnessaward 2012
Eigenaar Gert van der Steen nam de prijs in ontvangst. Ook hem werd gevraagd om de bezoekers van het congres een praktijkadvies mee te geven. Van der Steen: “Zorg dat je een goed team om je heen hebt. Zo’n prijs win je namelijk niet in je eentje. Verder zitten we hier op de Veluwe in een prachtig gebied. Gebruik die meerwaarde van de Veluwe vooral ook in je eigen promotie.”
Zie ook: www.veluwsebron.nl

Vliegtuigsuite op vliegveld Teuge
De laatste veer werd uitgereikt aan een bedrijf uit de meest creatieve gemeente van Nederland: Voorst. De vliegtuigsuite op vliegveld Teuge werd in 2012 uitgeroepen tot mooiste hotelkamer van Nederland en ontving ook nog de nationale badkamer designaward. Ben Thijssen, de ondernemer nam de prijs in ontvangst. Ook uit zijn verhaal bleek dat je een succesverhaal vooral samen schrijft. Voor de ontwikkeling van de vliegtuigsuite is o.a. de medewerking van de gemeente en provincie belangrijk geweest.

Meer informatie: Veluws Bureau voor Toerisme

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *