Week van de EAS, second home, openbare ruimte en fietsbeurs

De grote evenementen op het gebied van recreatie en toerisme vinden komende week plaats in het buitenland. De Europese vakbeurs voor recreatie, EAS, in Berlijn trekt daarbij de meeste aandacht. Hier presenteren toeleveranciers uit de hele wereld hun nieuwste attracties en voorzieningen om de attractiesector nóg aantrekkelijker te maken.

8 – 11 oktober RECRON / NHTV Leisure studiereis Berlijn
Inspiratiereis samengesteld naar Berlijn en de Euro Atractions Show (EAS). Het programma van de reis is zo samengesteld dat deze voldoende interessants te bieden heeft voor ondernemers van zowel dag- en verblijfsrecreatie als horecabedrijven. Deze inspiratiereis zal namens de NHTV begeleid worden door Margreet Toonen en Richard Geerts.

foto van de EAS 2010 (destijds in Amsterdam)

9 – 11 oktober Euro Attractions Show (EAS), Berlijn
Grootste vakbeurs van Europa op het gebied van attracties.

10 – 11 oktober Dag van de Openbare Ruimte, Houten
Vakbeurs over de inrichting van openbare ruimte, met altijd ook bijzondere belangstelling voor recreatiegebieden. Er worden diverse lezingen gehouden; ook over onderwerpen met een recreatief raakvlak.

11 oktober Social media voor ondernemers in de recreatiesector Eindhoven
Bent u ondernemer in de vrijetijdssector? Dan kunt u niet meer om de inzet van sociale media heen. Uw gasten zoeken & boeken via internet, laten hun ervaringen achter (denk aan Zoover en Facebook) en adverteren gaat grotendeels online. De vrijetijdssector leent zich bij uitstek om met sociale media aan de slag te gaan of te experimenteren.

12 – 14 oktober Second Home, Utrecht
Consumentenbeurs voor vakantiewoningen in binnen en buitenland; dit jaar onder het motto: investeer in geluk. De beurs geeft een redelijk overzicht van de bungalowprojecten die in Nederland worden gerealiseerd. Zij presenteren zich hier aan de potentiële kopers.

12 – 15 oktober Bike motion Benelux, Utrecht
Fietsen is nog altijd een van de meest populaire recreatieactiviteiten in Nederland. Op deze beurs vind u de nieuwste trends en ontwikkelingen op fietsgebied en leert u de doelgroep fanatieke fietsers kennen.

13 – 14 oktober Kampeer Outlet, Leeuwarden
Deze beurs is vooral bedoeld voor kampeermiddelen en ‘spulletjes’ die je nodig hebt om te kamperen. Het is ook een kans om het kampeerpubliek uit het Noorden van Nederland te leren kennen.

 

Meer agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *