Walibi Belgium heropent 2 oktober weer na de waterschade van juli

Op zaterdag 2 oktober kunnen de poorten van Walibi eindelijk weer open na een sluiting van twee en halve maand als gevolg van de overstromingen midden juli.

Walibi Belgium onder water in juli

De technische infrastructuur van Walibi bleef niet gespaard van het hevige noodweer. Het gevolg was een titanenwerk voor de ploegen van het park. Al twee maanden lang zetten zij zich onophoudelijk in om alles te reinigen, te ontsmetten, te inspecteren en te herstellen.

Walibi zal op zaterdag 2 oktober de deuren weer openen. De veiligheidsmaatregelen blijven nog steeds van kracht: een beperkte bezoekerscapaciteit, reserveren wordt sterk aangeraden, en mondmaskerplicht vanaf 12 jaar.

Voor de heropening biedt Walibi ook een speciale online promotie aan: “Back to sensations”, waarmee volwassenen aan kindertarief (€38) van een dagje Walibi-fun kunnen genieten.

Walibi Halloween

Van 16 oktober tot en met 7 november maakt ook Walibi Halloween – na een jaartje coronapauze – zijn grote comeback! Eerder liet het park al weten er dit jaar een schepje bovenop te willen doen, maar die spectaculaire plannen blijven nog even een goed bewaard geheim. Alle informatie en ticketverkoop worden zeer binnenkort meegedeeld.

Aqualibi

Waterpark Aqualibi werd ook zwaar getroffen door de hevige regenval van 15 en 16 juli. Er is momenteel nog geen heropeningsdatum voor het tropische waterpark.

Meer informatie: www.walibi.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *