Vakantiepark EuroParcs Cadzand in twee weekenden geheel uitverkocht 

Vakantieparkenspecialist EuroParcs heeft alle zestig beschikbare luxe vakantiewoningen op het nieuwe vakantiepark in het Zeeuwse Cadzand in twee weekenden verkocht. Veertig duinlodges en twintig duinvilla’s, geprijsd vanaf 275.000 euro, gingen als warme broodjes over de toonbank.

“Je mag wel spreken van het Wonder van Cadzand”, aldus Edwin Veltman, directeur vastgoedverkoop van EuroParcs. “De snelheid waarmee de verkoop van de vakantiehuizen in Cadzand is gegaan, heeft onze verwachtingen overtroffen. Dit is onze derde locatie in Zeeland en we zijn blij dat ook deze plek weer erg trek in is. Met het park versterken we onze positie. Ook voor de Duitse en Belgische toerist, voor ons zeer belangrijke doelgroepen. We kijken ernaar uit om onze eerste gasten op dit nieuwe park te verwelkomen.”

Zie ook: EuroParcs neemt camping De Betteld over (21-03-2022)

Woningen te boeken in juli 2023

De Nederlandse vakantieparkenspecialist EuroParcs is sinds maart 2022 eigenaar van het park in Cadzand dat op wandel- en fietsafstand ligt van het strand en het dorp Cadzand-Bad. Deze zomer gingen de vakantiewoningen op het nieuwe park in de verkoop. In twee weekenden, waarin geïnteresseerden konden komen kijken en zich konden inschrijven, waren alle huizen vergeven.

EuroParcs Cadzand wordt ontwikkeld met twintig traditioneel gebouwde acht- tot tienpersoons duinvilla’s vanaf een half miljoen euro exclusief grond en veertig zespersoons duinlodges met prijzen vanaf 275.000 euro, exclusief grond. Deze vakantiewoningen zijn naar verwachting in juli 2023 voor het eerst te boeken voor hurende gasten.

Meer informatie: www.europarcsverkoop.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *