EuroParcs neemt Camping De Betteld in Cadzand over

Met de overname van Camping de Betteld in Cadzand versterkt EuroParcs haar aanwezigheid in Zeeland. Sinds maart 2022 mag EuroParcs zich eigenaar noemen van dit vakantiepark, op wandel- en fietsafstand van het strand en het dorp Cadzand-Bad.

EuroParcs zal zich met dit vakantiepark niet alleen toeleggen op de Nederlandse markt, maar ook op de Duitse en Belgische markt van vakantievierders en beleggers.

EuroParcs Cadzand, zoals de nieuwe naam luidt, zal in eerste instantie worden ontwikkeld met twintig traditioneel gebouwde 6-persoons villa’s en veertig 4-persoons chalets. Naar verwachting zullen deze vakantiewoningen in juli 2023 voor het eerst boekbaar zijn voor hurende gasten.

EuroParcs heeft behalve de locatie, ook het bestaande bouwplan overgenomen voor de transitie van de camping naar een toekomstbestendig vakantiepark.Camping de Betteld had de ambitie om na de uitvoering van de plannen, het eerste gasloze vakantiepark te zijn van Zeeuws-Vlaanderen. Europarcs gaat deze plannen nu verder gestalte geven.

Met de aankoop van deze camping heeft EuroParcs, naast EuroParcs Schoneveld in Breskens en EuroParcs Bad Meersee in Nieuwvliet, een derde locatie aan de bij strand- en natuurliefhebbers zo geliefde kust van Zeeuws-Vlaanderen. Net als andere locaties die in de nabijheid van de zee of ander water zijn gelegen, richt EuroParcs zich naastbehalve op de Nederlandse markt, nadrukkelijk ook op de Duitse markt. ‘Niet alleen komen onze oosterburen graag vakantievieren op onze parken aan het water, ook zijn deze locaties zeer intrek bij Duitse investeerders die hierin een goede belegging zien,’ aldus Andries Bruil, CCO van EuroParcs Group, ‘en uiteraard zullen wij onze zuiderburen, de Belgische vakantievierders en beleggers, ook van harte verwelkomen en omarmen.’

Bron en meer informatie: www.europarcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *