TeamSport E-karting gaat Groningse FEC vestiging grondig verbouwen

TeamSport E-Karting, een internationale speler met 40 locaties in Nederland, Duitsland, en Engeland, gaat de kartbaan in Groningen grondig aanpassen. Kartracing & Bowling Groningen is de tweede Nederlandse vestiging van TeamSport.

Zie ook: Britse marktleider in kartbanen heeft ambitieuze plannen voor Nederland (17-07-2023)

De facelift van de kartbaan is ontworpen om zowel de race-ervaring van de bezoekers als de algehele atmosfeer van de locatie te verbeteren. Hoewel de iconische brug een blijvend kenmerk van de baan zal zijn, kunnen gasten zich verheugen op significante wijzigingen in de baanlayout en de introductie van gloednieuwe, state-of-the-art elektrische karts. De stap naar elektrisch past helemaal in de visie van Teamsport en zal de bezoeker een totaal andere ervaring geven gezien de directe acceleratie van de Elektrische karts.

Tijdens de renovatieperiode, die naar verwachting 2,5 week zal duren, blijft het restaurant van de locatie open voor bezoekers, net als de 10 populaire bowlingbanen. Met uitzondering van maandag 4 maart, wanneer de gehele locatie gesloten zal zijn voor cruciale updates, zijn gasten welkom om van deze faciliteiten te genieten.

De heropening van de vernieuwde kartbaan staat gepland op woensdag 13 maart.

Meer informatie: www.teamsport-ekarting.nl

Eén reactie

  1. Hmm Groningen had altijd een van de mooiste banen en de herrie van de LPG karts droeg toch wel bij aan de gehele race-ervaring. Ook het koppelverloop van de branstofmotoren (weinig koppel bij weinig toeren, meer koppel als je de vaart erin wist te houden) droeg bij aan de hele uitdaging en ervaring (hoe beter je lijnen, hoe sneller je kart werd). Hoewel ik een grote fan van snelle elektrische voertuigen ben, ben ik bang dat de kart-ervaring in Groningen er alleen maar minder op kan worden. Hopelijk heb ik ongelijk; we gaan het zien…

    Ter nagedachtenis/vergelijking zal ik nog wel een POV filmpje van de oude baan en karts op Youtube uploaden… goede oude tijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *