Resort Lexmond (TopParken) officieel geopend

Zaterdag 13 april heeft de officiële opening van Resort Lexmond plaatsgevonden. H In hetzelfde weekend was het ook mogelijk om de eerste vakantiewoningen te bezichtigen. Bovendien werd ook het nieuwe parkrestaurant, @ThePark Lexmond, geopend. 

Ton van Maanen opent Resort Lexmond officieel (© TopParken)

Op zaterdag werd Resort Lexmond om 14:15 uur officieel geopend onder het genot van een hapje, drankje en muziek. Na een speech van Jet Köhnen, Directie Secretaresse bij TopParken, werd door Ton van Maanen, wethouder recreatie & toerisme van de gemeente Vijfheerenlanden, officieel het lint doorgesneden. Hierna hadden bezoekers de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe park en de nieuwe parkfaciliteiten. 

Ook werden afgelopen weekend, op 12 en 14 april, de nieuwe vakantiewoningen op Resort Lexmond gepresenteerd. Tijdens deze dagen konden geïnteresseerde kopers de vakantiewoningen bezichtigen en kennismaken met de organisatie en het nieuwe resort aan rivier de Lek. 

De organisatie is trots op de opening van het nieuwe vakantiepark in Lexmond. Chadli Hachani, Marketingmanager bij TopParken, over de opening: ‘Resort Lexmond is een uitstekende aanvulling op onze bestaande vakantielocaties, met name voor liefhebbers van verblijven aan het water en watersport. Gelegen aan rivier de Lek, biedt het resort veel mogelijkheden voor watersporten en ontspanning aan de waterkant. Hij vervolgt: ‘Ik weet dan ook zeker dat zowel potentiële kopers als vakantiegangers deze prachtige locatie snel zullen omarmen’.

Resort Lexmond (© TopParken)

Over Resort Lexmond

De afgelopen periode is er op Resort Lexmond hard gewerkt aan de ontwikkeling van het vakantiepark, voormalig Camping Leuk en Camping De Uiterwaard. Bij de ontwikkeling van het vakantiepark is afstemming gezocht met Rijkswaterstaat, de gemeente, lokale ondernemers, het dorpsinitiatief en de jachthaven. Bovendien is ook kennisgemaakt met de in- en omwonenden van het vakantiepark. Vanaf 1 april zijn de eerste vakantiegasten ontvangen op Resort Lexmond: vanaf deze datum was het al mogelijk om te kamperen op het vakantiepark.

Meer informatie: Topparken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *