Pretwerk.nl op de Recreatievakbeurs Hardenberg

Leest u regelmatig ons nieuws en de blogs van de betrokken partijen? En bent u nieuwsgierig wie daar achter zitten? Wij zijn nieuwsgierig naar de nieuws- en kennisonderwerpen waar u meer over wilt weten. Kom kennis maken op de recreatievakbeurs, van 5 t/m 7 november in Hardenberg.

pretwerkVoor recreatiebedrijven:

  • – Laat eens horen welke onderwerpen u het meest interesseren
  • – Heeft u zelf iets nieuws ontwikkeld of geïntroduceerd op uw bedrijf? Laat het ons weten. (ook via redactie@pretwerk.nl)
  • – Een vervolgvraag n.a.v. een bericht op de website? Wij weten vaak veel meer over de achtergronden.
  • – Maak kennis met de kennispartners van Pretwerk. In ons folderrek is informatie te vinden over spelen, groenvoorziening, de leisure-scan van ZKA, (online) recreatieplattegronden en zwemopleidingen.

Voor toeleveranciers:
Weten hoe u via Pretwerk.nl onder de aandacht kunt komen van recreatie-ondernemers? Kom dan zeker even langs.

Kennis te delen?
Heeft u kennis in huis waar recreatiebedrijven zich mee kunnen verbeteren en wilt u daar over bloggen? Ook voor opiniestukken is ruimte op deze website. Er zijn wel een paar randvoorwaarden verbonden aan de artikelen, die eigenlijk te vatten zijn in twee woorden ‘ondernemend recreatienieuws’.

In de beursstand (306) kunt u de volgende mensen te ontmoeten:

Walter Jonker, initiatiefnemer achter Pretwerk.nl en ook actief met communicatiebureau Levend Land; toerist en recreant als klant. Kan u veel vertellen over communicatie en marketing in de recreatiesector. Alle drie de dagen aanwezig.

Ton Grooters, webmaster van diverse websites in de verblijfsrecreatie. Vooral sterk in groepsaccommodaties met Vakantieadressen.nl. Heeft veel kennis in huis over de online marketingkansen voor kleinere bedrijven in de recreatiesector. Alle drie de dagen aanwezig.

Karin Veldhuizen, eigenaar van de innovatieve Watersportcamping Heeg. Blogt op Pretwerk over de ervaringen op haar bedrijf en maakt graag kennis met collega-ondernemers. Aanwezig op woensdag 6 november (overdag)

Ruby Kramer, eigenaar van Panterkist – specialist in retailconcepten op recreatiebedrijven. Blogt op Pretwerk over diverse retailconcepten; ook van buiten de branche, en heeft een vast fanclub met de ‘Vrijdagmiddagblog‘. Is aanwezig op donderdag 7 november.

Nico Kelderhuis van Loohorst Groenvoorzieningen en Landscaping. Deze partij gaat in november beginnen met een groene maandkalender en praktische tips over groenvoorziening op je recreatiebedrijf. Aanwezig in de stand op woensdag 6 november van 13.00 uur tot 14.00 uur.

 

Bestel online gratis kaarten voor de recreatievakbeurs in Hardenberg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *