Postillon en Leisurelands werken samen aan investeringen rond hotel Amersfoort Veluwemeer

Leisurelands is als beheerder van het recreatiegebied Strand Nulde (Veluwemeer) blij met de verlengde samenwerking van 20 jaar met het Postillon hotel. Zij gaan de komende tijd fors investeren. Ondanks de dip in zakelijk bezoek in coronatijd, blijft de core business van Postillon wel de zakelijke markt.

Zakelijke markt viel grotendeels weg

Het Postillon hotel op Strand Nulde heeft een uitdagende periode achter de rug. Erik Jan Ginjaar, directeur van Postillion: “Het hotel aan het Veluwemeer trekt doorgaans veel internationale bezoekers. Afgelopen zomer hebben we gemerkt dat ook toeristen en mensen uit de omgeving het hotel en restaurant goed weten te vinden.”

Ondanks de coronacrisis houdt de hotelketen vast aan de lange termijn visie: “Onze core business is zakelijk. Wij richten ons voornamelijk op de congres en vergadermarkt. Dit zal ook in de toekomst onze core business blijven. Naast deze zakelijke doelgroep bedienen wij ook de leisure gast die bijvoorbeeld bij onze locatie aan het Veluwemeer in grote mate aanwezig is.”

Als we vragen wat er nodig is om het de leisure gast naar de zin te maken, dan komt dat vooral neer op het kennen van je gast : “Als we kijken wat de gast specifiek aan ons bindt dan kan dit verbonden worden aan ons motto: aandacht met impact. We kennen onze doelgroep  inmiddels door en door. Daarom hebben we aan een half woord genoeg. We vinden oplossingen voordat de gast een probleem heeft ontdekt. We doen ons werk met aandacht en impact.”

Renovatie in coronatijd

De relatief rustige periode, ontstaan door de coronatijd, is aangegrepen voor een grondige renovatie; met o.a. een nieuw terras aan het water en een volledige modernisering van het hotel. Naast een grondige renovatie van het hotel en restaurant gaat het hele entreegebied voor het hotel op de schop. Zo wordt het parkeerterrein volledig opnieuw ingericht en hierbij is in het bijzonder aandacht voor bomen en planten. Tussen de parkeervakken zullen groenvakken komen met daarin bomen, bloeiende en bes-dragende planten. Ook wordt er ingezet op het ontvangen van elektrische auto’s. Veel van de nieuwe parkeerplaatsen worden voorzien van laadpalen en er worden voorzieningen getroffen zodat het aantal laadpalen in de toekomst makkelijk nog verder uit te breiden is.

Kees Rutten, directeur Leisurelands: “Postillion laat zien dat ook in moeilijke tijden een belangrijke rol spelen op ons gebied. De renovatie geeft de kwaliteit van het gebied een ontzettende boost en de buitenruimte is daarbij het belangrijke slotstuk.”

De werkzaamheden zijn op dit moment nog in voorbereiding. De verwachting is dat er begin 2022 gestart kan worden met de werkzaamheden. Overlast voor de bezoekers zal tijdens de bouw zoveel als mogelijk beperkt worden. Als de lente begint is de buitenruimte klaar en daarmee de volledige renovatie afgerond.

Meer informatie:

www.leisurelands.nl/ontdek-recreatiegebieden-leisurelands/strand-nulde

www.postillionhotels.com/nl-nl/postillion-hotel-amersfoort-veluwemeer-nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *