Opvallende sponsor voor TV format CAMPINGtijd: Vacansoleil!

In september 2023 werd Vacansoleil nog failliet verklaard. Maeva, onderdeel van de Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs, nam in januari de merknaam en website over. Diverse accommodaties van Vacansoleil werden overgenomen door de European Camping Group. (ECG) En inmiddels pronkt de merknaam weer als sponsor van het populaire TV format CAMPINGtijd.

Zie ook:

Bij de start van CAMPINGtijd op TV, in januari van dit jaar, was het Franse bedrijf Maeva nog volop bezig met het opnieuw inrichten en vullen van de website. Inmiddels is er weer een ruim aanbod van accommodaties te vinden op www.vacansoleil.nl

Marco Menage, die het TV-concept CAMPINGtijd in de markt zet legt uit: “In de eerste vijf afleveringen van Campingtijd ontbreekt nog een bijdrage vanuit Vacansoleil. Daarna brengen we ze weer volop in beeld. Maeva wil de naamsbekendheid van Vacansoleil graag blijven gebruiken en zijn dus ook gebaat bij het continueren van de marketing rond het merk.”

CAMPINGtijd wordt wekelijks uitgezonden vanaf zondag 4 februari tussen 17.25 uur en 18:00 uur bij RTL 4. De herhalingen zijn elke zaterdag bij RTL 4

Meer informatie: www.campingtijd.nl

Campings én vakantieparken

Waar Vacansoleil zich in het verleden vooral profileerde met campingvakanties, is er in de nieuw ingevulde website ook veel aanbod te vinden op het gebied van vakantieparken. In Nederland worden er op dit moment 25 locaties aangeboden; waaronder de parken van CenterParcs. (die tot dezelfde groep behoort als Maeva).

Of de Vacansoleil.nl een mix blijft van campings en vakantieparken is nog niet bekend. Op de website worden nog meer aanpassingen aangekondigd: “Binnenkort stappen we over naar de nieuwe website, maar houd je niet in: je kan nu al met een gerust hart boeken voor 2024.”

Meer informatie: www.vacansoleil.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *