Oasis Resorts gaat samenwerking aan met cateraar Vermaat voor Brasserie Zeven op Punt West

Oasis Resorts heeft onlangs de handen ineengeslagen met Vermaat, dé specialist in toonaangevende horeca op maat. De samenwerking gaat van start met Brasserie Zeven, een geliefde horeca– en evenementenlocatie in Ouddorp en onderdeel van het resort Oasis Punt-West Hotel & Beach Resort.

CEO André Roelofs ligt toe: “De samenwerking is ingegaan voor alle Europese landen. Uitgangspunt hierbij is dat catering een zeer belangrijk onderdeel is van onze gastbeleving. Nederland is nu volledig operationeel en in Oostenrijk is begin september gestart met het uitrollen van het vernieuwde concept zodat dit voor aanvang van het winter-hoogseizoen operationeel is.”

Oasis Resorts is exploitant van premium resorts in Europa. Het culinaire aanbod vormt een belangrijk onderdeel van de resorts. Zodoende is Brasserie Zeven richt zich op zowel resortgasten als lokale bezoekers. Door een samenwerking aan te gaan met Vermaat, wordt een extra slag geslagen in het verbeteren van de merkpositie van het restaurant en het positioneren van de horecagelegenheid als premium event locatie.

Naast een nieuwe website en huisstijl, focust Brasserie Zeven zich samen met Vermaat op het uitzetten van promotiecampagnes, het professionaliseren van de organisatie en het opzetten van een structurele programmering, zoals events, conferenties, opleidingen en board meetings. Door de bestaande marketing & sales teams uit te breiden met nieuwe talenten, verwacht Vermaat de brasserie nog meer op de kaart te kunnen zetten als dé go-to evenementenlocatie van Zuid-Holland en omstreken.

Meer informatie:

www.oasisresorts.com/

www.vermaatgroep.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *