Nieuwe recreatievakbeurs, begin 2012, in Venray

Op 31 januari, en 1 en 2 februari 2012 biedt Evenementenhal Venray de recreatie branche in zuid oost Nederland, de grensgebieden van Duitsland en België de mogelijkheid zich te presenteren op een regionale vakbeurs. Hiermee ontstaat een platform voor innovatie, kennis en contact, dat gefundeerd is op een sterk regionale invulling, met streekeigen accenten en waarbij exposanten en bezoekers in een sfeervolle en gastvrije Evenementenhal zakelijke contacten kunnen verstevigen en aangaan.

Beursoverzicht recreatievakbeurs Hardenberg 2011

Het betaalbare concept van Evenementenhal, dat al een jarenlange traditie kent in Hardenberg en Gorinchem, wordt hiermee nu ook geïntroduceerd in de nieuwe Evenementenhal in Venray.

Evenementenhal en haar unieke full service formule
Wij ontzorgen de beursdeelname van exposanten volledig. Dat betekent dat zij hun bezoeker, hun (potentiële) klant kunt ontmoeten en wij zorgen voor de rest. Dat betekent naast een volledig ingerichte stand, het gratis parkeren voor exposant én bezoeker, volledig verzorgde gratis catering op de beursvloer, elke dag kosteloos gebruik maken van een uitgebreid buffet in het stadhoudersrestaurant ook nog eens de gratis uitnodigingsservice. Wij nodigen dan namens exposanten, de door hen gewenste bezoekers uit.

Recreatie Vakbeurs: hét regionale platform voor innovatie, kennis en contact
In het zuid oosten van Nederland, de grensgebieden van Duitsland en België bruist het van zakelijke inventiviteit. Ondernemers, organisaties kunnen zich presenteren op een niet maar zo een vakbeurs, hét platform voor innovatie, kennis en contact. Evenementenhal Venray biedt deze unieke kans voor interessante prijzen en ongekende mogelijkheden.

In dit digitale tijdperk wordt en is het ontmoeten van mensen, gelijkgestemde branchegenoten, nog wezenlijker dan in het verleden. Zaken doen is netwerken, is elkaar kennen: zaken doen bestaat uit gunnen. Niet onbelangrijk in een tijd, waarin “meet and greet” in een sfeervolle en gastvrije omgeving het fundament is onder jarenlange zakelijke relaties.

Evenementenhal Venray is gelegen aan de A73, goed bereikbaar vanuit alle delen van zuid oost Nederland en de grensgebieden van Duitsland en België. Het vliegveld Weeze is gesitueerd op slechts 16 km van Venray, de Belgische grens is ligt op 60 km afstand. Met de drie Evenementenhallen in Hardenberg, Gorinchem en Venray bestrijkt Evenementenhal het hele land en de genoemde grensgebieden met haar unieke full service concept en kent, verdeeld over de drie locaties, jaarlijks bijna 150 evenementen, hoofdzakelijk (regionale) vakbeurzen.

De kracht van Evenementenhal zit verpakt in haar drie kernwaarden: Ontzorgen, Faciliteren en Persoonlijk. Alle medewerkers staan ten dienste van exposant en bezoeker, waarbij de drie pijlers innovatie, kennis en contact het fundament voor een zakelijk platform vormen.

Meer Informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Maarten Hemelt, beursorganisator Recreatie Vakbeurs Venray, telefoon: 0523-289859, email: maartenhemelt@evenementenhal.nl  www.evenementenhal.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *