Landal Marina Resort Well vanaf 1 augustus 2022 geopend

Landal Marina Resort Well is de nieuwste vakantiebestemming van Landal GreenParks, gelegen in Noord-Limburg aan recreatieplas Leukermeer tussen de Maas en Nationaal Park De Maasduinen. Het vakantiepark bestaat uit 148 luxe vakantiewoningen en 34 appartementen. Vanaf vandaag kan er worden gereserveerd voor verblijven vanaf 1 augustus 2022.

Artist impression van het park

Zie ook: De Pretwerk.nl site visit tijdens de ontwikkeling van het park

Landal Marina Resort Well ligt aan het water een deel van de luxe vakantiewoningen heeft een eigen aanlegsteiger en biedt veel ruimte. Ideaal voor watersporters, want het Leukermeer staat in directe verbinding met de Maas. Het resort beschikt over diverse stranden rondom het meer. Gasten kunnen straks gebruik maken van de bestaande faciliteiten van het naastgelegen vijf sterren Vakantie & Resort Leukermeer, zoals binnen- en buitenzwembaden, strandbaden, een supermarkt, fitnessclub, beachclub, jachthaven, aquapark en andere wateractiviteiten.

Gevarieerd aanbod vakantiewoningen

De kwalitatief hoogwaardige vakantiewoningen op Landal Marina Resort Well variëren in grootte van 4 tot 20 personen, zijn grotendeels vrijstaand gebouwd op royale kavels. Veel woningen hebben een terras aan het water met zicht op het Leukermeer en een eigen aanlegsteiger. De exclusieve appartementen liggen direct aan de haven en het strand, verdeeld over drie complexen met eigen parkeergelegenheid. Door de ligging op een landtong is er, vanaf alle zijden, een prachtig uitzicht vanaf het privé-terras over het Leukermeer. Er zijn diverse 2- en 4-persoons appartementen beschikbaar, waarvan een aantal met sauna. Op de kop van de landtong worden de horecafaciliteiten uitgebreid met een exclusief restaurant.

Prachtige ligging met rondom natuur

Het resort ligt in een van de mooiste natuurgebieden van Limburg: Nationaal Park De Maasduinen, een uniek gebied aan de rand van Noord-Limburg met bossen, heide, stuifduinen en vennen. In de directe omgeving liggen vele pittoreske dorpjes, Nationaal Park De Groote Peel en de Mookerheide. Ideaal voor prachtige wandelingen, afwisselende fietstochten, spectaculaire mountainbikeroutes en uitgebreide ruiterroutes.

Eldorado voor watersporters

De eigen jachthaven van het resort is een perfecte uitvalsbasis voor korte of lange vaartochten op de Maas en de aansluitende Limburgse plassen. Vanaf het Leukermeer vaart men zo de Maas op. Andere wateractiviteiten die men kan ondernemen zijn o.a. zeilen, suppen, surfen, kanoën en waterfietsen.

Meer informatie: www.landal.nl/parken/marina-resort-well

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *