Immersive kunst experience Remastered Rotterdam ontvangt 200.000e bezoeker

Remastered, de unieke digitale kunstbeleving onder de Erasmusbrug, viert een belangrijke mijlpaal met de verwelkoming van haar 200.000ste bezoeker. Sinds de opening (30 juni 2021) heeft Remastered bezoekers meegenomen op een betoverende reis door de meesterwerken van de Nederlandse schilderkunst.

Zie ook: Nieuwe digitale kunst experience in Rotterdam

Remastered biedt bezoekers een unieke en meeslepende reis door een digitale wereld geïnspireerd door de werken van de beroemde Nederlandse meesters zoals Jeroen Bosch, Rembrandt, Vermeer, Van Gogh en Mondriaan. Met behulp van geavanceerde technologieën en state-of-the-art projectie-, geluids- en animatietechnieken worden bezoekers ondergedompeld in een betoverende omgeving waarin de kunst van de oude Hollandse meesters tot leven komt.

Niet alleen Nederlanders wisten Remastered te vinden. Meer dan 25% van de bezoekers zijn toeristen waarmee Remastered in korte tijd een go-to attractie is geworden in Rotterdam. De komende maanden is Remastered 5 dagen per week geopend. Op vrijdag en zaterdagen zijn er zelfs avond sessies beschikbaar.

Bron en meer informatie: www.remastered.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *