HISWA Rai Amsterdam stopt definitief

De HISWA Rai Boatshow heeft afgelopen maart, met haar 65e editie, ook meteen de laatste editie gehad. De beurs HISWA te Water in Lelystad blijft wel gewoon bestaan.

De bezoekcijfers in Amsterdam liepen de afgelopen jaren al langzaam terug. Bovendien was er vanuit exposanten de vraag om de twee edities van de watersportbeurzen (Amsterdam en Lelystad) te combineren. Hierdoor krijgen zij minder kosten voor beursdeelname.

Door de coronacrisis werd al eerder besloten om de HISWA te Water (2-6 september) dit jaar te annuleren. De eerstvolgende editie vindt plaats van 1 t/m 5 september 2021.

Voor liefhebbers van boten en varen zijn er overigens nog voldoende alternatieven om informatie over hun hobby te vergaren:

Wat opvalt als je de watersportbeurzen bezoekt is dat de verkopers van hardware (boten en accessoires) de boventoon voeren. Vanuit regiomarketingorganisaties lijkt er weinig animo om hun vaargebied te promoten bij deze specifieke doelgroep, die bekend staat om een gemiddeld hogere besteding tijdens hun vakanties.

redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *