Ieder jaar presenteert trendbureau Food Inspiration een Trendreport, een rapportage voor professionals in food, drinks en hospitality. Het Trendreport van dit jaar staat geheel in het teken van de trends en ontwikkelingen in de branche als gevolg van de coronacrisis.
Wat zijn de gevolgen van de crisis? Welke trends blijven er bestaan, zwakken af of worden misschien wel belangrijker dan ooit? Hoe ziet de toekomst van foodservice eruit en waar moet je als bedrijf rekening mee houden? Het Trendreport geeft antwoord op deze en andere vragen die spelen in de branche.
In het rapport zijn fundamentele cijfers, insights en data opgenomen om de trends te onderbouwen en de relevante ontwikkelingen per kanaal in kaart te brengen. Het Trendreport beschrijft 11 trends en zoomt in op 14 kanalen, te weten: foodservice, restaurants, gastronomie, hotellerie, leisure, cafés/ bars, nachthoreca, partycatering, contractcatering, on the go, fastservice, delivery, foodretail en speciaalzaken.
Meer informatie: trendreport.foodinspiration.com