Jeroen Hermsen van Fresh Hospitality heeft de exploitatie overgenomen van restaurant De Houtzagerij op EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo. In Fresh Hospitality heeft EuroParcs een enthousiaste uitbater gevonden voor de komende jaren. De overeenkomst is voor een periode van minimaal 5 jaar.

Fresh Hospitality is een bedrijf van Jeroen Hermsen en Kristel Wijlhuizen dat al ruim zeven jaar actief is in de hospitality sector. Jeroen Hermsen: “Wij kennen restaurant De Houtzagerij al jaren als een plek waar we graag met onze kinderen komen. Toen we lazen dat EuroParcs hiervoor een uitbater zocht, was de keuze snel gemaakt. Een grote locatie midden op de Veluwe, aan de rand van het bos en op een prachtig vakantiepark! Of het nu om vakantiegangers, wandelaars of lokale bewoners gaat, De Houtzagerij moet een warme ontmoetingsplek voor iedereen zijn. Koffie met gebak van de lokale bakker, een lekkere lunch op het terras, een borrel bij de openhaard of een smaakvolle maaltijd in het restaurant. Op alle momenten van de dag en op ieder moment van het jaar moeten gasten zich welkom voelen bij De Houtzagerij. Daarnaast leent de locatie zich ook voor mooie momenten met familie en vrienden met uiteenlopende arrangementen, van kinderfeestje tot bruiloft.”
De overeenkomst past in het beleid van EuroParcs om de horeca steeds vaker in handen te leggen van externe uitbaters. CEO Andries Bruil: “We zijn geen experts op dit vlak en vinden ons hiervoor ook niet echt geschikt. Er zijn partijen in dit vak die dit veel beter kunnen. Wanneer ze dan ook nog uit de buurt van onze parken komen en het regionale karakter kunnen uitstralen, zoals Fresh Hospitality, dan is dat wat ons betreft helemaal een schot in de roos.”
Meer informatie: