European Camping Group; Acquisitie campings in Nederland

De European Camping Group heeft recent haar eerste acquisitie in Nederland afgerond voor het label ‘Marvilla Parks’. De komende tijd wil men nog meer familiecampings in Nederland overnemen.

Camping ’t Hop

European Camping Group

Met meer dan 23.000 accommodaties op 300 bestemmingen is de European Camping Group, bekend van onder andere de merken Eurocamp en Roan, de marktleider in campingvakanties in Europa. Daarnaast heeft de groep ruim 30 campings in eigen beheer onder het label Marvilla Parks. De campings van Marvilla Parks bevinden zich op dit moment voornamelijk in Frankrijk maar de European Camping Group is op zoek naar uitbreiding in Nederland.

Camping ‘t Hop

Begin dit jaar is Camping ’t Hop als eerste camping buiten Frankrijk toegevoegd aan het label Marvilla Parks. ‘t Hop is gelegen in het prachtige Friesland pal aan het Slotermeer. De camping heeft een perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. Daarnaast heeft de camping een overdekt verwarmd zwembad.

Wij zijn erg blij met camping ’t Hop als eerste aankoop in Nederland. Om onze groei ambities te kunnen verwezenlijken is het doel  de aankomende jaren tientallen campings aan ons portfolio toe te kunnen voegen. We komen dan ook graag in contact met eigenaren van familiecampings die open staan voor verkoop.” aldus Stijn Depraetere, COO en mede verantwoordelijk voor de acquisities van campings.

Camping ’t Hop heeft naast een aantal jaarplaatsen veel gasten die met eigen middelen de camping komen bezoeken. Sinds eind april is het ook mogelijk om op deze camping een luxe stacaravan of safaritent van Eurocamp of Roan te reserveren.

Meer informatie:
europeancampinggroup.com
campingthop.nl
roan.nl
eurocamp.nl

Campings die overwegen om hun bedrijf te verkopen, en in contact willen komen met de European Camping Group, kunnen contact opnemen met Niels Jansen, managing director Benelux: nielsjansen@eurocamp.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *