Roompot neemt een van de grootste campings van Noord-Holland over

Roompot Vakanties heeft één van de grootste campings van Noord-Holland, vier-sterren camping Callassande in Callantsoog, overgenomen. Callassande maakt daardoor nu onderdeel uit van de grootste vakantie-organisatie van Nederland.

RoompotDe overname beslaat het gehele kampeerbedrijf, waaronder een overdekt zwembad met waterglijbaan, een restaurant, diverse voorzieningen, 74 jaarplaatsen, 100 seizoensplaatsen, 8 verhuuraccomodaties (lodges) en 393 toeristische kampeerplaatsen. Voor camping Callassande betekent de overname door Roompot een enorme impuls; het bedrijf is meteen opgenomen in het landelijke reserveringssysteem van de bekende vakantie-organisatie.

Duynpark Callantsoog
Volgend jaar zal camping Callassande worden uitgebreid met een nieuw gedeelte, Duynpark Callantsoog. Een nieuw te realiseren vakantiepark met 96 luxe duinlodges voor vier tot zes personen op eigen grond. Camping Callassande en het nieuwe Duynpark Callantsoog liggen op 900 meter afstand van ht noordzeestrand. Callantsoog ligt in de driehoek Schagen-Den Helder-Schoorl. De bloembollenvelden in dit gebied behoren tot de grootste van Nederland.

Meer informatie:
www.callassande.nl
www.roompot.nl

Eén reactie

  1. De panniek is groot onder de voorseizoenplaatsen, voortenten weg in de winter maar wel winterstalling betalen, discussie aangewakkerd en wordt afgestraft met een prijsverhoging van 500 euro, en voorwaarde aanpassing mondeling maar dat veranderd dagelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *