Overname Topic Travel verstevigt internationale positie @Leisure Group

De @Leisure Group, de holding waar ook vakantiehuizenspecialist Belvilla onderdeel van is, neemt vakantiehuizenaanbieder Topic Travel over. Het merk Topic Travel blijft bestaan, net als het kantoor in Den Haag, en wordt toegevoegd als vijfde consumentenmerk in het portfolio van de @Leisure Group. Topic Travel heeft geen vakantiehuizen in Nederland, maar is actief in Frankrijk, Spanje, Italië, Tsjechië, Kroatië en Portugal.

Onno en Eric Bodlaender-Topic Travel
Onno en Eric Bodlaender-Topic Travel

Kracht: klantenbinding en Frankrijk
“Met de overname van Topic Travel voegen wij een schat aan ervaring toe aan onze eigen expertise.”, aldus Maarten Esser, Executive Board Member van de @Leisure Group. “De kracht van Topic Travel zit vooral in hun succesvolle wijze van klantenbinding en daarnaast hun kwalitatieve vakantiehuizenaanbod, met name in Frankrijk.” Met de toevoeging van het merk aan haar portfolio verstevigt de @Leisure Group haar andere merken en bekrachtigt de positie als belangrijke internationale speler in vakantieverhuur in Europa.

Slagkracht voor de toekomst
In 1990 was Eric Bodlaender één van de oprichters van Topic Travel. Samen met zijn broer Onno geeft hij leiding aan een team van zo’n vijftig toegewijde medewerkers. Eric Bodlaender: “Na vijfentwintig jaar als individuele speler actief te zijn geweest, zien we dat de markt verandert. Met de toetreding tot de @Leisure Group vergroten wij onze slagkracht flink.” Onno Bodlaender vult aan: “Zo zijn wij er zeker van dat wij onze trouwe klanten en verhuurders nog lang onze topservice kunnen blijven bieden.”

Leidende positie op online reismarkt
Het merk Topic Travel wordt het vijfde consumentenmerk binnen de holding @Leisure Group. De merken Belvilla, Ardennes Relais en Topic Travel hebben vakantiehuizen direct onder contract. De holding biedt onder de portal-merken Casamundo en EuroRelais ook vakantie-accommodaties aan van andere verhuurpartijen en particulieren. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft de @Leisure Group een leidende positie op de online reismarkt. Jaarlijks verblijven ruim 1,3 miljoen vakantiegangers met meer dan 140 nationaliteiten in de vakantie-accommodaties van de @Leisure Group.

In november werd bekend dat de Duitse mediagroep Axel Springer belang heeft genomen in het Nederlandse bedrijf @Leisure.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *