Nieuw kampeerevenement Duinrell

Hymergroep Nederland organiseert van 19 tot en met 21 april 2013 een groots exclusief kampeerevent in Duinrell, te Wassenaar. Bezoekers kunnen profiteren van een uitgebreid programma met onder meer workshops, een kampeermarkt, sport & spel en een feestavond met muziek en BBQ. Hymergroep Nederland laat weer ervaren hoe leuk kamperen is!

Bezoekers zijn welkom met caravans, campers, vouwwagens, tenten, kortom met alle kampeermiddelen. Ze boeken voor een weekend met twee overnachtingen en kunnen daarbij gebruik maken van alle Duinrell attracties, inclusief het fameuze Tikibad. Maar daarnaast heeft de Hymergroep nog een uitgebreid programma voor de gasten opgetuigd met workshops als ´Navigeren met GPS´, ´Social media op reis´ en ´Digitale fotografie´. Naast deze zeer informatieve workshops is er volop tijd voor Sport & Spel waarbij uiteraard kamperen en de kampeerproducten centraal staan.
Tijdens het weekend lopen verder techno teams van de diverse Hymergroep merken over het kampeerterrein om de gasten advies en tips te geven over caravans en campers.

Op één van de velden van Duinrell word een Kampeermarkt opgesteld met diverse kampeer producten en toebehoren. Bent u toe aan een nieuwe caravan of camper, dan kunt u een kijkje nemen op het Kampeerveld waar diverse nieuwe modellen van de verschillende Hymergroep merken gepresenteerd worden. Ook is er in samenwerking met de Nederlandse Kampeerauto Club de mogelijkheid om een proefrit te maken in een camper.
Om dit kampeerspektakel compleet te maken wordt er op zaterdagavond een grootse feestavond met muziek en BBQ georganiseerd, waar alle kampeerders samenkomen.
Volwassenen, kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie, iedereen is welkom tijdens dit grootse kampeerspektakel, CampingfunXXL op Duinrell van 19 tot en met 21 april 2013.

De Hymergroep, bestaande uit de merken Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Hymer, LMC, Sunlight en T.E.C., loopt hiermee voorop bij de ontwikkeling van vernieuwende kampeer initiatieven. In deze tijden is het weer van groot belang de mensen te laten ervaren hoe ontzettend leuk kamperen is voor jong en oud en dat is wat ze gaan ervaren tijdens CampingfunXXL op Duinrell.

Meer informatie: www.campingfunxxl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *