Landal introduceert lief! vakantiebungalow

Landal GreenParks introduceert een speciaal door lief! lifestyle ingerichte vakantiebungalow. Landal biedt hiermee een unieke vakantiebeleving in de kenmerkende sfeer van lief!. Het door baby- en kinderkleding bekend geworden lifestyle merk heeft twee 6-persoons vakantiebungalows ingericht op Landal Coldenhove op de Veluwe.


De 6-persoons lief! bungalow is vanaf vandaag te reserveren en de eerste gasten worden vanaf 25 oktober ontvangen.

Steeds meer gasten willen een bijzondere vakantie-ervaring. Met de nieuwe door lief! ingerichte bungalows is in de kenmerkende kleurrijke sfeer een eigen wereldje gecreëerd op de Veluwe. Voor velen een zoete droom; een verblijf in een lief! huisje midden in het bos, omringd door groen.

lief! inrichting
De 6-persoons lief! woning is geschikt voor 2 volwassenen en maximaal 4 kinderen (5 in geval van een baby erbij) kinderen. De woning beschikt over een ouderslaapkamer, een meisjeskamer met twee eenpersoons bedden en een jongenskamer met een hoogslaper. In de Speelkamer staat o.a. een opvouwbaar kinderbedje. Het interieur is ingericht met de kenmerkende lief! dessins. De huurprijs is gelijk aan die van een kinderbungalow.

Exclusief bij Landal
lief! lifestyle en Landal zijn een exclusieve samenwerking overeengekomen. lief! bungalows worden alleen door Landal GreenParks aangeboden.
“lief! en Landal passen goed bij elkaar. Het is een bijzondere ervaring voor mensen om in de natuurlijke omgeving van een bos, lief! lifestyle ten volle te ervaren. Wat niet iedereen in de thuissituatie kan creëren, kan op een vakantiepark wel! Dat geeft mensen het gevoel echt helemaal weg te zijn en lekker weg te kunnen dromen”, aldus John van den Herik, directeur van lief!.

“Landal biedt al een grote verscheidenheid aan verblijfsaccommodaties en we blijven onze gasten verrassen met nieuwe, speciale types. Wanneer er animo voor is, zullen we het aantal lief! bungalows uitbreiden en ook op andere locaties aanbieden”, aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur Landal GreenParks.

Over lief! lifestyle
lief! lifestyle is bekend geworden door de vrolijke baby- en kinderkleding, is inmiddels uitgegroeid tot een breed lifestyle merk zowel kinderen als volwassenen. Naast een breed assortiment voor baby’s en kinderen heeft lief! diverse accessoires en kleurrijke producten voor elk plekje in en rondom het huis. Of je nu iets zoekt voor in de woonkamer, keuken of tuin: lief! heeft het allemaal!

Meer informatie:
www.lieflifestyle.nl
www.landal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *