Landal Heideheuvel breidt uit met 11 extra grote vakantiewoningen

Vakantiepark Landal Heideheuvel in Beekbergen op de Veluwe is uitgebreid met elf luxe vrijstaande bungalows voor 8, 10 en 12 personen, geschikt voor grotere families en vakanties met meerdere generaties.

De woningen zijn voorzien van een luxe inrichting met onder meer sauna, Auping boxspringbedden en meerdere badkamers en bovendien CO2-neutraal en gasloos. Reserveren is mogelijk voor aankomsten vanaf 4 september a.s.

Met de nieuwe luxe woningen komt Landal tegemoet aan de stijgende vraag naar grotere accommodaties. “Deze accommodaties waren al gepland, maar we zien dat door de coronamaatregelen gasten alleen nog maar een grotere behoefte hebben om met elkaar en bij elkaar in Nederland op vakantie te gaan. Doordat deze woningtypen over meerdere badkamers beschikken, zijn ze geschikt voor gebruik door meerdere huishoudens,” aldus Martijn Belt, general manager van Landal Heideheuvel.

“We zijn dan ook superblij met deze state-of-the-art-woningen, die van alle comfort zijn voorzien. Met deze grote woningtypes doen we zowel bestaande als nieuwe gasten een groot plezier.”

De vier 8-persoons, vier 10-persoons en drie 12-persoons bungalows beschikken alle over een luxe inrichting en uitvoering, met o.a. twee verdiepingen, slaapkamers met Auping boxspingbedden, sauna en meerdere badkamers, inductiekookplaat en Quooker kokendwaterkraan en overdekt buitenterras.

Nieuwe Brasserie, snackbar en ParkShop

Op Landal Heideheuvel zijn recent bovendien diverse faciliteiten vernieuwd. Zo is de Brasserie geopend, die beschikt over een nieuwe inrichting én nieuwe gerechten. Voor een ‘snelle hap’ kunnen gasten terecht bij de vernieuwde snackbar en het park heeft een nieuwe Parkshop, met verse ingrediënten, duurzame en streekproducten en zelf-scheppen-en-tappen voor minder verspilling van verpakkingen. Gasten kunnen voor aankomst op het park hun boodschappen bestellen via de Online Parkshop, zodat alles bij aankomst klaarstaat in de vakantiewoning.

Meer informatie: www.landal.nl/heideheuvel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *