Landal GreenParks komt met Landal TV voor thuisblijvende gezinnen in de meivakantie

Met Landal TV brengt Landal GreenParks tijdens de meivakantie hun populaire Fun & Entertainment-programma bij de mensen thuis. Live te zien op Facebook en YouTube.

Vele duizenden gezinnen verheugden zich al op een heerlijke meivakantie in een van de parken van Landal GreenParks. Vanwege het coronavirus blijven veel gezinnen helaas thuis. Daarom komt Landal GreenParks met Landal TV, een digitale plek waar – tijdens de meivakantie – dagelijks op meerdere tijdstippen ‘live’ animatie voor kinderen te zien is. Van leren goochelen tot een dansles met Bollo: de kracht van de kids-animatie van Landal GreenParks op de parken is nu thuis beschikbaar.

De korte video’s met activiteiten zijn geschikt voor twee leeftijdsgroepen, t.w. kinderen van 3 tot 6 en van 6 tot 9 jaar. De activiteiten zijn laagdrempelig en eenvoudig door kinderen zelfstandig te volgen. Maar zeker ook leuk om samen met de ouders te bekijken en te doen. Het aanbod varieert van leren hoe je de beste vogelhuisjes kunt bouwen, tot een fruittaartje bakken en van dansen met Bollo tot een ‘WC-rol workout’ of ‘Keukenspullen challenge’. Via een live-verbinding met Facebook en YouTube kan iedereen thuis meedoen.

Dagelijkse uitzendingen

Dagelijks worden tussen 27 april en 10 mei per doelgroep twee activiteiten aangeboden in de categorieën dansen, sporten, life hacks, koken, voorlezen en Do It Yourself (DIY). In totaal worden er 40 professioneel opgenomen video’s ontwikkeld. Gedurende de midweek (ma-vrij) zijn er dagelijks vier uitzendingen om 9:30, 11:00, 14:00 en 16:00 uur; in het weekend volgt een samenvatting en/of herhaling.

“Op deze manier kunnen kinderen tijdens de vakantie thuis toch genieten van de activiteiten bij Landal GreenParks en van de belevenissen van Bollo. Iedereen kan meedoen, samen plezier beleven en na afloop kunnen ouders de creaties delen op #ontdeklandal,” aldus Lizzy Keizer, Director Marketing & Sales van Landal GreenParks.

Voor informatie en het uitzendschema kijk op www.landal.nl/landaltv


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *