Europarcs rijgt Resort Markermeer aan de keten

Camping Broekerhaven in het Noord-Hollandse Bovenkarspel wordt EuroParcs Resort Markermeer. Daarmee heeft het snel groeiende familiebedrijf EuroParcs inmiddels tien vakantieparken in Nederland. De officiële verkoop van vakantiewoningen op het resort gaat van start op 23 september.

Camping Broekerhaven was lange tijd in eigendom van de gemeente Stede Broec. Die was al enige tijd op zoek naar een nieuwe eigenaar voor het park. (zie ook: Ondernemer gezocht voor camping aan het Markermeer.) De verouderde camping is nu dus verkocht aan EuroParcs. Het terrein is inmiddels leeg en klaar voor het plaatsen van de eerste vakantiehuisjes. In totaal worden er 80 kavels ontwikkeld en heeft men de ambitie om voor de kerstdagen al van start te gaan met de verhuur van vakantiewoningen. Deze verhuur neemt EuropParcs ook zelf ter hand.

De ‘oude’ camping beschikte al over een horecagebouw. Die zal worden opgeknapt en aangepast aan de kwaliteitseisen van EuroParcs. Dat geldt ook vor de aanwezige speelvoorzieningen.

Hoge verwachtingen
Wim en Wouter Vos, directieleden van EuroParcs, hebben hoge verwachtingen voor dit nieuwe park: “Resort Markermeer is qua ligging aan het water te vergelijken met Resort Poort van Amsterdam. Dit resort was in 2015 voor ons een groot verkoopsucces. In nog geen drie maanden tijd waren bijna alle kavels op het resort verkocht. Resort Markermeer is vergelijkaar qua ligging aan het water. Dat is een heerlijk vooruitzicht als je de vakantiewoning aanschaft voor eigen gebruik, maar zeker ook als je haar wil inzetten als investering. Wij verwachten namelijk de unieke ligging zorgt voor een goede verhuur. En dat vertaalt zich naar een mooie verhuuropbrengsten voor mensen die de vakantiewoning zien als investering.”

Meer informatie: www.europarcsverkoop.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *