EuroParcs opent Resort Kaatsheuvel

EuroParcs opent weer een nieuw vakantiepark: Resort Kaatsheuvel. Het vakantiepark, dat is gelegen in Kaatsheuvel tussen natuurgebied de Loonse en Drunense Duinen en attractiepark de Efteling, is slechts in enkele maanden ontwikkeld.

Het Apeldoornse familiebedrijf is inmiddels hard op weg naar de twintig resorts. Volgens de EuroParcs-filosofie van ‘niet praten maar poetsen’ is er de afgelopen maanden hard gewerkt. Wim en Wouter Vos van de directie; ,,Wij hebben fors geïnvesteerd in de centrumvoorzieningen en op een deel van de eerste fase staan nu al recreatiewoningen.”

Zie ook: EuroParcs maakt parken vitaal zonder rompslomp

Hoog comfortniveau en uitgebreide faciliteiten

De nieuwe vrijstaande recreatiewoningen springen in het oog. ,,Een frisse look, gebouwd met hoogstaande materialen met gevoel voor design en ingericht met een hoge mate van comfort”, verklaren de twee broers. ,,Want dát wil de consument anno nu: Hetzelfde comfort op vakantie ervaren als in de eigen woning. Of beter gezegd: Eigenlijk moet dat comfort nog een beetje groter zijn als je met je gezin, vrienden, vriendinnen of collega’s een weekend of midweek weg bent. Daarom hebben we ook fors geïnvesteerd in diverse faciliteiten. ”

Denk hierbij aan het upgraden van het binnen- en buitenzwembad en de minigolfbaan. Verder is de horeca nog breder geworden met onder meer een grand café, restaurant en snackbar. ,, Het is een omgeving geworden die nóg meer bij kinderen een lach op het gezicht brengt”, vertellen Wim en Wouter Vos. ,,Zodat gezinnen niet alleen voor een weekendje boeken om het verblijf te combineren met een bezoek aan de Efteling, maar langer blijven omdat het vakantiepark ook veel te bieden heeft.”

Locatie is belangrijk bij ontwikkelen van een vakantiepark

EuroParcs heeft het ontwikkelen van vakantieparken als kernactiviteit benoemd. Daarbij wordt niet alleen gekeken naar de kansen die een vakantiepark zelf biedt, maar nadrukkelijk ook naar de omgeving. Resort Kaatsheuvel is een AA-locatie, niet alleen door de ligging naast de Efteling maar ook omdat het op loopafstand ligt van de Loonse en Drunense duinen. Een prima omgeving voor kinderen om te spelen en als gezin eropuit te trekken.

Investeren

Het resort belooft niet alleen veel voor vakantievierende gezinnen maar ook voor particulieren en ondernemers op zoek naar rendement.  Net zoals op de andere resorts van EuroParcs worden de vakantiewoningen verkocht aan investeerders. De officiële start verkoop voor het grote publiek begint eind februari

Tenslotte zorgt de ontwikkeling en straks het beheer van het resort voor meer werkgelegenheid. EuroParcs heeft in de afgelopen maanden al lokale bedrijven ingehuurd voor de eerste werkzaamheden en zal dat blijven doen, zo betogen Wim en Wouter Vos. ,,We nemen, bijvoorbeeld voor de horeca en het beheer van onze faciliteiten en resorts, het liefst medewerkers uit de regio aan waar het resort gelegen is. Daarnaast dragen de resorts bij aan de aantrekkingskracht van de diverse regio’s als toeristische trekpleister.

Meer informatie: www.europarcs.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *