Eerste gasten ontvangen in nieuwe bungalows Landal Sluftervallei

De uitbreiding van Landal Sluftervallei op Texel met ruim 60 nieuwe vrijstaande bungalows is gereed. De nieuwe vakantiewoningen liggen in de duinen grenzend aan een van de allermooiste plekjes van het Waddeneiland; de natuurgebieden De Slufter en de Eierlandsche duinen. De nieuwe bungalows zijn alle luxe of extra luxe. Ook zijn er extra grote woningen geschikt voor 12- en 24 personen. De eerste gasten zijn dit weekend welkom geheten.

Pb DF4D algemeen juli 2013
De nieuwe luxe en extra luxe bungalows –die door een kortere bouwtijd ruim een maand eerder in gebruik konden worden genomen– zijn geschikt voor 4, 6, 8, 10, 12 en 24 personen. De 10-persoons luxe bungalows zijn rolstoeltoegankelijk uitgevoerd. De bungalows zijn voorzien van eigentijdse moderne interieurs en alle luxe en comfort, waaronder een sauna en solarium. Een afwasmachine, flatscreen TV met DVD-speler, terras met verstelbaar terrasmeubilair, en mogelijkheid voor internetgebruik behoren tot de standaard uitrusting. De extra luxe woningen zijn ook uitgerust met o.a. een tweede badkamer met bubbelbad.

Landal Sluftervallei
Landal Sluftervallei heeft uitstekende centrumfaciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, aantrekkelijke horecavoorzieningen, bowlingbanen, sport- en spelfaciliteiten zoals een buitenspeeltuin en scooterbaan, entertainmentprogramma en een parkshop. Het park ligt dichtbij Golfbaan De Texelse een links course met 9 holes Par 72 en een 9 holes Par 3  baan met een Driving Range, Putting Green, Chipping Ground en Golfschool.

Bas Hoogland, Commercieel Directeur: “De uitbreiding van Landal Sluftervallei is een mooie aanvulling op een zeer geliefd park waar vele gasten graag terugkeren. De nieuwe bungalows liggen op een uniek plekje aan de duinen. Zo dichtbij de natuur verblijven op Waddeneiland Texel is een unieke beleving. Bij de bouw van de woningen is voornamelijk van duurzame en onderhoudsarme materialen gebruik gemaakt, waarmee we het duurzame karakter van het park bevestigen.”

Voor meer informatie kan men terecht op http://www.landal.nl/sluftervallei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *