Booking.com heft Villas.com al weer op

De website Villas.com, voor het boeken van vakantiewoningen, is in alle stilte uit de lucht gehaald en wordt nu doorgelinkt naar Booking.com. De website werd pas sinds mei 2014 door het moederbedrijf van Booking.com (Priceline) in de markt gezet om marktaandeel te veroveren in het segment vakantiewoningen.

booking.comBezoekers van de website www.villas.com krijgen in een pop-up een korte uitleg over de nieuwe situatie: “Villas.com is onderdeel geworden van Booking.com. Vanaf nu vindt u hier al onze 554.628 vakantiehuizen en appartementen naast onze grote selectie hotels. Maakt u zich geen zorgen als u nog een bestaande boeking heeft. Deze is nog steeds geldig. Log in bij Booking.com met uw accountgegevens van Villas.com. Hier vindt u alle informatie over uw bevestiging.”

Booking.com geeft een toelichting op het besluit: “De website villas.com is vanaf het begin opgezet met als doelstelling om de markt voor vakantieverhuur beter te leren kennen. Het is immers een aantrekkelijke groeimarkt. Het bezoek aan de website is continu gemeten en geanalyseerd. Wat we o.a. ontdekten is dat veel boekers die voor één vakantie kiezen voor een vakantiehuisje, bij een volgende gelegenheid weer kiezen voor een andere accommodatie, zoals een hotel. Onze bezoekers blijken liefst al hun accommodatie-opties één website te willen bezoeken. Dat is de reden om het anbod van Villas.com en booking.com weer op één website te presenteren.”
Meer uitleg op de (Engelstalige) website: www.tnooz.com

Meer informatie: www.booking.com

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *