Plopsa opent indoor attractiepark in Praags winkelcentrum

Een nieuw Plopsa indoor pretpark “Majaland Praha”, is deze week geopend in winkelgebied ‘Premium Outlet Prague Airport‘. Het is een park dat in licentie is gegeven door de Belgische Plopsa Groep. Ook een winkel en een restaurant maken onderdeel uit van het totaalconcept.

In tegenstelling tot de andere Plopsa-parken, was Plopsa hier enkel verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw, dit in opdracht van de KAPRAIN Group die zelf de operationele uitbating doet en met Plopsa een licentieovereenkomst afsloot.

Majaland Praha bevindt zich naast het winkelcentrum “Premium Outlet Prague Airport” (ook eigendom van KAPRAIN Group), vlakbij de luchthaven van Praag en telt een 15-tal verschillende indoorattracties waaronder een achtbaan, zweefmolen, botsauto’s en vrijevaltoren, gethematiseerd rond Maya de Bij en gericht op kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Daarnaast vinden ook dagelijks Meet & Greets met Maya de Bij plaats.

“Met de goede ligging van het park naast het shoppingcenter en nabij de luchthaven, zijn we ervan overtuigd dat dit park een groot succes zal zijn. We geloven dan ook sterk in de combinatie van entertainment en shopping.”, aldus Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group.

De Plopsa Group telt ondertussen negen parken en één hotel. Ondertussen wordt ook nog volop gebouwd aan Majaland Warsaw op Pools grondgebied, dat in het voorjaar zijn deuren zal openen.

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *